Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediye Meclisi toplandı

Mahalli idareler seçimlerinin ardından İnegöl Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2014 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2014 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediye Meclisi toplandı
AK Parti ve MHP’li üyelerden oluşan İnegöl Belediye Meclisi ilk toplantısı yaptı. Mecliste gündem maddeleri yer almazken, Bursa Belediyeler Birliği, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, İhtisas Komisyonları üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği seçimleri yapıldı. 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “30 Mart yerel seçimleriyle birlikte oluşan meclisin ilçemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni görev alan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. İlk defa meclis üyesi olan kardeşlerimiz var. Mahalli idareler seçim sonuçlarından sonra 5 gün içinde meclis kendiliğinden toplanır. Biz de bunun gereği olarak ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu dönem iki partili meclisimiz var. Meclisimiz 23 AK Partili ve 8 MHP’li üyeden oluşuyor” dedi.
Başkan Alinur Aktaş, mevcut hastanenin yerinden kaldırılmasıyla, oraya inşa edecekleri belediye binasında meclis toplantılarını yapacaklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından meclis başkan vekilliği, katip üyelikler ve komisyonlar için seçimler yapıldı. Emekli eğitimci Ahmet Kara, lisede öğretmenliğini yaptığı öğrencileri ile aynı mecliste görev aldı. Geçen dönem iki olan kadın meclisi üyesi sayısı bu mecliste dörde çıktı. AK Partili 23 ve MHP'li 8 üyeye rozetleri takıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.