Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Emniyet Müdürü Ak’tan Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e iade-i ziyarette bulundu.Emniyet Müdürlüğü Osman Ak, Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Emniyet Müdürü Ak’tan Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e iade-i ziyarette bulundu.

Emniyet Müdürlüğü Osman Ak, Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette başkan yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Adil Kayaoğlu, Bukle Erman, Nazlı Yazgan ve Ahmet Çakıcı da hazır bulundu. Osman Ak, Emniyet Müdürlüğü binasının Nilüfer’de bulunduğunu söyleyerek, Nilüfer Belediyesi’nin emniyet teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ak, “Belediyelerimizle, hep birlikte halkın güven ve huzurunu sağlamak için çalışacağız. Biz güvenlik ve huzuru sağlayacağız, sizler de diğer konularda çalışarak, omuz omuza hep birlikte halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey de, 1999 yılından beri emniyet teşkilatıyla birlikte çok önemli ortaklıklar yaptıklarını söyleyerek, “Şehrin huzur ve güvenliği önemli. Onun için sizlerin nezdinde bütün emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum, sizlere de görevinizde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sizlerle birlikte daha da güvenli bir kent olacağız” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.