Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkbal Turan Özel Haber: Kanatsız Melekler

Çeşitli meslek gruplarından oluşan Bursa Royal Motoclub üyeleri, imza attıkları sosyal projeler ve katıldıkları kortejler ile adlarından söz ettiriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkbal Turan Özel Haber: Kanatsız Melekler

HABER: İKBAL TURAN

Bundan 3 yıl önce Bursa ve ilçelerindeki motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında buluşturmak amacıyla kurulan Royal Motoclub, güçlenerek yoluna devam ediyor. Bursa başta olmak üzere Türkiye çapında keyifli sürüş ve organizasyonlarda başı çeken kulüp, şimdilerde rüzgar tutkunlarının buluşma merkezi. 50 üyesi bulunan ve bugüne kadar birçok yardım ve sosyal projelerde de başrol üstlenen Royal Motoclub üyeleri, iki teker üzerindeki kanatsız melekler gibi uzatılan her eli tutuyorlar. Royal Motoclub Başkanı Emrah Gürsel, “Büyük bir ileyiz” mottosuyla yola çıktıklarını belirtiyor ve “Kulübe üye şartımız düzgün bir duruşa sahip olmak, kardeşlik bağına ve dostluğa değer verebilmek” diyor.

ÖRNEK OLUYORLAR

Bir yandan yaptıkları ziyaretlerle huzurevindeki yaşlılara değerli olduklarını hatırlatırken, diğer yandan oyuncağa sahip olmayan çocukların hayallerini gerçekleştiriyorlar. Bu arada 18 Mart, 10 Kasım 29 Ekim,30 ağustos gibi Türk milleti için önemli günlerde kortejler düzenleyerek destek veriyorlar. Bursa başta olmak üzere Türkiye genelindeki organizasyonlara da eşlik eden kulüp üyeleri, aynı zamanda güvenli sürüş ve ekipman kullanımında da örnek oluyorlar.  Saygılı motosiklet kullanımının önemine vurgu yapan Gürsel, “100 km hızla bir kaza yapıldığı takdirde 779 dereceye kadar ısıya maruz kalınır. O nedenle ekipmana ayrılan bütçe kendinize verdiğiniz değerle doğru orantılı. Kaliteli ekipman aldıktan sonra bu spora başlanmalı”  diyerek, bu spora yeni adım atacak olan hız tutkunlarına da önemli uyarıda bulunuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.