Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinlerine Başkan Aktaş morali

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nin sakinlerine keyifli sohbetiyle moral veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşlıların el emeği göz nuru eserlerinden oluşan özel sergiyi de ilgiyle gezdi.Bursa’yı daha sağlıklı ve...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Huzurevi sakinlerine Başkan Aktaş morali

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nin sakinlerine keyifli sohbetiyle moral veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşlıların el emeği göz nuru eserlerinden oluşan özel sergiyi de ilgiyle gezdi.

Bursa’yı daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir geleceğe taşıma hedefiyle yoluna devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal adımları, yüzleri güldürüyor. Bu kapsamda, 18 - 24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ etkinlikleri, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde de renkli anlara imzasını attı. Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde BUSMEK eğitmenleri himayesinde gerçekleştirilen kurslarda sakinlerin ürettiği ürünler, özel bir sergiyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sergiyi Başkan Aktaş açtı

Huzurevinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, huzurevi sakinleriyle tek tek selamlaşıp sohbet etti. Mehter Takımı’nın marşlarıyla renklenen etkinlikte, huzurevi sakinlerinin el emeğinin eşsiz değer bulduğu serginin açılışını da Başkan Aktaş gerçekleştirdi. Özel sergiyi ilgiyle gezen Başkan Aktaş, huzurevi sakinlerine tam anlamıyla moral verdi. Yaşlılara her zaman saygı gösterilmesi ve sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Başkan Aktaş, “Anne ve babasının hayır duasını alanın sırtı yere gelmez. Anne ve babalarımızın kıymetini bilelim, onlara sağlıklıyken sahip çıkalım. Baş tacımız ve en değerlilerimiz olan yaşlılarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

“Büyüklerimizin hayır duasını almalıyız”

Huzurevinde hizmet vermenin değerine de dikkati çeken Başkan Aktaş, “İnsan, yaptığı bir işin sahiplenilmesinden çok mutlu olur. Sakinlerimiz de çok güzel eserler hazırlamışlar. Bu güzelliklere sahip çıkalım. Bizler büyüklerimizin hayır duasını ve iyi dileklerini alırsak iyi olur, Bursa’nın da işi iyi gider, Türkiye’nin de işi gider” dedi.

Başkan Aktaş, Huzurevi çatısı altında gerçekleştirilen BUSMEK kurslarında yeteneklerini keşfederek yaşamlarına yeni renkler katan kursiyerlere sertifikalarını da verdi. Huzurevi sakinleri ise kendilerine moral veren anlamlı ziyaretinden ve nazeketinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür ederek, el işi eserlerden hediye etti. Büyükşehir Belediyesi desteğiyle umre ziyaretini gerçekleştirip Bursa’ya dönen sakinlerle de bir araya gelen Başkan Aktaş, programda ayrıca huzurevi sakinleriyle bocce de oynadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.