Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hürriyet Dünyası'ndan dev buluşma

Hürriyet Bursa Bölge Buluşması yoğun katılım ile yapıldı. Toplantıya katılan davetliler, medya sektöründe yaşanan gelişmeler ile ilgili bilgi sahibi oldu. Ayrıca sosyal medyanın etkisinin de konuşulduğu etkinlikte Hürriyet dünyasında yaşanan gelişmeler de ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2013 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2013 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hürriyet Dünyası'ndan dev buluşma
 Çelik Palas Oteli'nde gerçekleşen etkinliğin ilk bölümünde Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge Hürriyet Özel, 'Bursa ve Medya' konulu söyleşi gerçekleşti. Toplantıda Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Yayın Direktörü Fatih Çekirge, Hürriyet Reklam Direktörü Gönül Birkiye, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Baran Çelik Hürriyet'teki son 10 yıldaki değişimler ile ilgili değerlendirme ve önerilerde bulundular.

Gün boyu süren etkinliğe Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir ile Bursa'da etkin olarak faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı. Öğle yemeğinin ardından gerçekleşen ikinci bölümde ise Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Turizm Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'yı ve kentte yapılan hizmetler ile ilgili konuşmalar yaptılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.