Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Herkes taşın altına elini koymalı’

AK Parti ve İyi Partili Bursa Milletvekili Adayları, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ile bir araya gelen AK Partili Sümeyye Aslan, “Herkes taşın altına elini koymalı” çağrısında bulundu. İyi Partili Ahmet Sevinç ise son görev yeri olan Bursa Haber’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Herkes taşın altına elini koymalı’

Tansu ARDA

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Sümeyye Aslan, Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’ı makamında ziyaret etti. Aday adaylık süreciyle ilgili konuşan Aslan “Gürsu’da spor kompleksi işletiyorum. Ak Parti’ye lise yıllarından bu yana gönül vermiş biri olarak üniversite yıllarım ve sonraki yıllarımda Ak Parti’de siyaset yaparak Gürsu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan yardımcılığı yaptım. Partim adına Gürsu’da insanlara yardım etme anlamında koştururken şunu gördüm ki; kadın erkek demeden ülkemin bekası için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Ben ve benim gibi Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş kadınlardan biri olarak ülkeme Bursa’ya hizmet etmek için Ak Parti Bursa milletvekilliği aday adaylığına müracaatımı yaptım. Vatan hainlerine, haddini bilmeyenlere haddini bildirmek için, Ak Parti’ye gönül vermiş milliyetçi bir Osmanlı torunu olarak hizmete talip oldum. Bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

GENÇLERE ANA KUCAĞI PROJESİ

Seçilirse eğer kırsalın kalkındırılmasını istediğini ifade eden Aslan, “Kırsalda bir vekil adayıyım. Bu yönde çalışmalarım olacaktır. Gençlere ‘ana kucağı’ adlı bir projem var. Emine Erdoğan’ın desteğini alacağıma inandığım bu proje de Anadolu’da yaşayan 10 bin ailenin çocuğunu vatanımıza ve milletimize başarılı ve hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek istiyorum. Ayrıca Suriyeli, Afganistanlı ailelilerin bizim vatandaşlarımızla kaynaşmalarını istiyorum. Bunun dışında da Bursa’da Gürsu ve Kestel’e yönelikte çalışmalarım olacak elbette” dedi.

***

‘Hukuk ve adalet hepimizin hakkı’

İyi Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sevinç, Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu. Sürekli sarı basın kartı sahibi Sevinç, “En son görev yaptığım yayın organı olan Bursa Haber’i bugün milletvekili aday adayı olarak ziyaret etmenin onurunu yaşıyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar İle bir araya gelen Sevinç, “Hak, hukuk, adalet ve özgürlükler tüm vatandaşlarımızın hakkı. Bu noktada İyi Parti olarak tüm vatandaşlarımız bizim için birdir. Türk siyasetinde yeni bir sayfa açılıyor. Türkiye, iyi olacak; vatandaşlarımız iyi olacak. Türkiye’ye huzur, mutluluk ve refah gelecek’’ dye konuştu. Aday Adayı Sevinç siyasetin içinden geldiğini belirterek, çalışmalarını şu şekilde anlattı: “43 yıllık gazeteciyim ve 43 yıldır aktif siyaset yapıyorum. Adalet Partisi’nde 1975 yılında siyasete başladım. DYP’de Bursa – Osmangazi’de 2 dönem ve Nilüfer İlçesinde 1 dönem yöneticilik yaptım. Bursa’da merkezde DYP olarak Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Yıldırım Belediyesi ve Nilüfer belediyeleri ile birlikte yapılan genel seçimlerde Bursa’nın çıkaracağı 12 milletvekilinden 8’ini aldığımız seçimlerin Seçim İl Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcılığını yaptım. Demokrat Parti Bursa İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Doğru Yol Partisi Genel Başkanları Süleyman Demirel, Tansu Çiller ve Demokrat Parti Genel Başkanları Hüsamettin Cindoruk ile Namık Kemal Zeybek’in Genel Başkan oldukları dönemlerde DYP ve DP’nin Marmara Bölgesi illerinde partinin genel başkanlarının yaptığı seçim çalışmaları ve gezilerinde basın müşavirine yardımcı olarak çalıştım. Ayrıca Ankara genel merkezde Türkiye Muhtarlar Federasyonu Basın Müşavirliğini yaptım. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Bağımsız Türkiye Partisi ile DP’nin birlikte yaptığı ittifakta koordinasyon ve organizasyon görevi üstlendim. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Bursa Milletvekili adayı olduğu dönemde iki partinin seçimlerde basın ve propaganda işlerini organize ettim. Demokrat Parti’de şimdiki Genel Başkan Gültekin Uysal’ın genel kurulda seçildiği seçimde Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divanı Başkanlığına seçilerek 3 yıl DP Genel Merkezinde YHD başkanlığı yaptım (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.