Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Her ilçeye iki meydan çeşmesi"

Bursa’da su çeşmeden içilir' sloganıyla başlattığı projelerle Bursa’yı çeşmeden akan suyun gönül rahatlığıyla içilebildiği ender şehirlerin başında gelmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi Buski Genel Müdürlüğü, “her ilçeye iki çeşme projesi” başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2015 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Her ilçeye iki meydan çeşmesi"
  Proje kapsamında planlanan meydan çeşmelerinden, toplam 20 adet yapılmasının hedeflendiğini belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, böylelikle hem “Bursa’da Su Çeşmeden İçilir” anlayışını pekiştirmeyi, hem de Bursa’nın tarihi ve kültürel yapısına katma değer sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Çetinavcı, “İlki, İznik’te yapımına başlanan meydan çeşmesinin yapımında İznik çinileri kullanılacak. Meydan çeşmeleri inşa edilirken, ilçelerin kültürel ve sosyolojik özellikleri dikkate alınacak. Proje bağlamında Keles, Orhangazi ve Karacabey’de de yerler belirlendi” dedi.
  “Yaşanılmasından mutluluk duyulan sağlıklı şehir Bursa” hedefindeki çalışmalarına bundan sonraki süreçte de artan ivmeyle devam edeceklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, gerçekleştirdikleri projeleri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü ve yol göstericiliğinde hayata geçirdiklerini de sözlerine ekledi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.