Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Hemşerilerimizin yanındayız’

AK Parti Bursa’dan milletvekili aday adayı olan Kosova Üsküp Derneği Başkanı Recep Gündüz ve beraberindeki heyet Türkiye’nin Kosova’ya kazandırdığı okul ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Hemşerilerimizin yanındayız’

Priştine’deki okula yapılan ziyarette konuşan dernek başkanı Recep Gündüz, Kosovalı hemşerilerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Biz aynı coğrafyadan, aynı milletten iki ülkeyiz. Amacımız, davamız, hep daha ileriye yönelik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dektekileri ve çizdiği yolda her zaman insanımızın yanında olacağız. Türkiye bu topraklarda çok yanlış biliniyordu. Kötü bir intiba vardı. 

Türkiye aleyhine sürekli bir algı operasyonu yapılıyordu. Ancak, zamanla siyasetçilerin, iş adamlarının yaptığı ziyaretler sayesinde bu algı ortadan kalktı. Türkiye artık abi olarak görülüyor. Burada yapılan bu eğitim yuvaları yeni neslin daha sağlam iyi yetişmeleri için birer vesile kaynağı. Daha önce buralarda FETÖ örgütünün okulları vardı. Bunlar Türkiye aleyhine faaliyet ve çalışmalar yürütüyordu. Nitekim 15 Temmuz’da bunu açık bir şekilde gördük.  Ancak devletimiz şimdi burada yaptığı yardımlar ve yatırımlarla bölge insanını bu örgütlerin eline bırakmıyor. Bizler gelecek neslimizi korumakla mükellefiz. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel projelerle, iki ülke insanını daha da yakınlaştıracağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.