Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanede dehşet!

Samsun'da bir kişi, hastanede bayan doktoru kalbinden bıçakla ağır yaralayıp 5. katın penceresinden atladı.Opr. Dr. Aynur Dağdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2015 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2015 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastanede dehşet!

Olay, İlkadım ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki Yusuf D., hastanede çalışan eski eşi Aynur A.'nın yanına gitti. Hastanenin 5. katında doktorun sekreteri olan eski eşi ile tartışarak bıçaklamak isteyen Yusuf D., araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir'i kalbinden bıçakla ağır yaraladı. Şahıs, daha sonra kendisini hastanenin 5. katındaki pencereden aşağı attı. Ağır yaralanan doktor ile Yusuf D., aynı hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların her ikisinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Kalbinden bıçaklanan doktor kurtarılamadı

Ağır yaralanan doktor, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, Yusuf D. tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Doktorun ardından saldırgan da öldü

Samsun’da özel bir hastanede sekreteri ile eski eşinin tartışması sırasında araya giren ve bıçakla ağır yaralanan kadın doktor kurtarılamadı. Hastanenin 5. katından atlayan bıçaklı saldırgan da hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesindeki özel bir hastanede saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki Yusuf D., hastanede çalışan eski eşi Aynur A.’nın yanına gitti. Hastanenin 5. katında doktorun sekreteri olan eski eşi Aynur A. ile tartışan Yusuf D., onu bıçaklamak istedi. Yusuf D., araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’i kalbinden bıçakla ağır yaraladı. Şahıs, daha sonra kendisini hastanenin 5. katındaki pencereden aşağı attı.

Ağır yaralanan doktor ile Yusuf D., aynı hastanede tedavi altına alındı. Dr. Aynur Dağdemir, meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bıçaklı saldırgan ise ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde bulunan özel bir hastanede 19.11.2015 Perşembe günü saat 11.30 sıralarında görevi başında bıçaklanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir olay sonrası acil ameliyata alınmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Olayın faili Yusuf Demirbaş da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir" denildi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.