Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haksızlık: İstanbullular, BUDO aleyhine kampanya başlattı

İstanbul kaynaklı olarak, "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yeni liman projesi kapsamında kapatılan ve inşaatı devam eden Kabataş İskelesi’nde bazı deniz otobüsü firmalarının seferlerini sürdürmesi tehlikeye davetiye çıkartıyor" başlıklı haberler servis edilmeye başlanarak, BUDO hedef alınıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haksızlık: İstanbullular, BUDO aleyhine kampanya başlattı
İstanbul medyası tarafından "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yeni liman projesi kapsamında kapatılan ve inşaatı devam eden Kabataş İskelesi’nde bazı deniz otobüsü firmalarının seferlerini sürdürmesi tehlikeye davetiye çıkartıyor" başlığıyla haberler yayılarak, BUDO hedef alınıyor.
Bursalıların İstanbul ulaşımını rahatlatan ve ucuz fiyat politikasıyla da memnuniyet yaratan BUDO aleyhindeki kampanya, Bursa halkında rahatsızlık yarattı.
 
“Şu an burada devam ediyoruz”
Bursa Deniz Otobüsü İşletme Şefi Gökay Kalyoncu, bir soru üzerine yaptığı açıklamada Eminönü İskelesi’ndeki çalışmanın devam ettiğini söyledi. Yolcuların can güvenliği olmadığını aktaran Kalyoncu, ’’Bize yaklaşık 3-4 ay önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, UKOME tarafından Eminönü İskelesi’nin bize geçtiğini belirterek tebligat yapıldı. Yalnız biz Eminönü İskelesi’ne gittiğimizde Eminönü İskelesi’nde bir kitapçı olduğunu gördük. Kitapçı çıktıktan sonra biz oraya geçebileceğimizi belirttik. Çıkmazsa da onun yan tarafındaki yolcu salonundan yapmaya çalışacağız. Mecbur çıkacaklar. Burada devam ediyoruz şu anda’’ ifadelerini kullandı.
 
BURSALILAR ÜZGÜN: "KAMPANYAYI BIRAKIN, YERİ TESLİM EDİN"
BUDO seferlerinden gayet memnun olan Bursalılar ise medya aracılığıyla açılan kampanyadan rahatsız. Bursalılar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir an önce sözleşmeye uygun olarak taahhütlerini yerine getirmesini ve BUDO'nun taşınabilmesi için Eminönü İskelesi'ndeki ilgili alanın bir an evvel bolşaltılarak teslim edilmesini bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.