Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hainlerle Derin İlişki

FETÖ ile ilişkisi ve belediyeyi yönetirken yapmış olduğu usulsüzlük iddiaları ile gündem olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey şimdi de FETÖ’cü hainlerin Twitter hesabı olan Fuat Avni paylaşımıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hainlerle Derin İlişki

MURAT DORUK

Nilüfer Belediyesi’nde kamu kaynakları sömürülürken, ihalelerde göz göre göre usulsüzlükler yapılmasına rağmen özellikle 15 Temmuz darbe girişimine kadar önemli bir dava açılmaması ve açılan dosyaların ise adli mercilerde bekletilmesi vatandaşın aklına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in “Acaba adli makamlarda FETÖ’cü köstebekleri mi var” sorusunu akıllara getirmişti. Biz de daha önce bu konuyu gündeme getirerek iddiaları yazmıştık. Özellikle olayların gerçekleştiği tarihte Bursa Valisinin FETÖ/PDY terör örgütü üyeliğinden 6 yıl 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Şahabettin Harput, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın FETÖ iddiasıyla tutuklandıklarını da dile getirmiştik. FETÖ’nün Bursa yapılanmasına yönelik hazırlanan iddianameye göre de Pensilvanya’da bulunan FETÖ lideri Fetullah Gülen tarafından Harput’a, Bozbey’in kollanması yönünde talimat verildiği iddiası da yer almıştı.

FETÖ HESABININ PAYLAŞIMLARI

Önceki gün gazetemize okuyucularımızdan gelen bir mesaj görüntüsüne göre Mustafa Bozbey 20 Ekim 2015 tarihinde okuyucumuza 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Twitter’da FETÖ’nün fenomen hesabı Fuat Avni’nin twitlerinin yazılı olduğu bir mesaj gönderiyor. Bu mesajın ekran görüntüsünü alan okuyucumuz yapmış olduğumuz Bozbey’in FETÖ ilişkisi haberlerine istinaden bu ekran görüntüsünü bize ulaştırdı. Gelen ekran görüntüsüne göre Bozbey FETÖ terör örgütünün fenomen hesabının sıkı takipçisi. Bu ekran görüntüsünü görenler ise Bozbey ve FETÖ’nün ilişkisinin ne kadar derin olduğunu ve bunun araştırılması gerektiğini dile getiriyor.

GELEN MESAJ

Önemli

​1. Yezid ve avaneleri, seçim hileleri için sürekli toplantı halindeler. Koalisyonun kaçınılmaz olması bütün planlarını bozuyor.

2. Anadolu Ajansı her seçim döneminde olduğu gibi yine yapılacak hilelerin merkezi konumunda.

3. Seçim sonucunu AKP'nin oyu yüzde 55 diye açıklayacaklar. Sandık müşahitleri ve muhalefet temsilcilerinin sandıkları terk etmesi hedefleniyor.

4. İl Başkanları, AA çalışanlarını kontrol altına almakla mükellef kılındı. Rakamlar AKP'nin lehine girilecek.

5. Cihan Haber Ajansı'na siber saldırı yapacak ekipler hazır. Günlerdir teknik çalışmalar yapılıyor.

6. 7 Haziran'da muhalefetin oy hırsızlığına göz yummaması ve sonuna kadar sandıkların başından ayrılmaması planlarını bozdu.

7. Oy ve Ötesi gibi demokrasi mücadelesi veren platformlar, hilelerin önündeki en büyük engel. Sivil dayanışma çok önemli.

8. Yezid ve avanelerinin çıkış yolu kalmadı, Kendileriyle irtibatlı olan özel ekipleri birer ikişer yurtdışına kaçıyor.

9. Yargılanmamaları için tek yol tek başına iktidar. Onun için her türlü hileye başvurmaya hazırlanıyorlar.

10. Yezid, haftalardır kendisini yargı önüne çıkartacak vatana ihanet dosyalarını hukukçulara inceletip duruyor. Yolun sonu görünüyor.

11. Teşkilattan gelen raporlar kimsenin yüzünü güldürmüyor. Teşkilat güdük kaldı diyerek Davutoğlu'nu suçluyorlar.

12. Teşkilat içinde Ekrem Erdem'in eski adamları, Soylu'nun adamlarına baş kaldırmış durumda. Soylu istenmiyor.

13. Gül'e yakın olan isimler tek tek fişlendi. Pasifize edildi. Davutoğlu ekibinin de hükmü kalmadı.

14. Varank'ın trolleri teşkilata yardım etmek için toplu taşıma araçlarında gün boyu AKP propagandası yapacaklar.

15. Toplu taşıma araçlarında 'Muhalefet partilerine oy verdik neler oldu, AKP tek başına iktidar olmalı, AKP'ye oy vereceğim' diyecekler.

16. Yapılan hırsızlık ve yolsuzlukları makul gösteren gerekçelerin yazılı olduğu metinler teşkilata gönderildi. Bu tezleri savunun deniyor.

17. Metinde, Yezid'in İslam Devleti kurmak için Arap sermayesinin desteğini aldığı ama ABD ve İsrail'in bunu istemediği yazılmış.

18. Yezid'in milyarlarca dolar serveti olduğunu herkes kabul ediyor. Bu paranın izahı için kılıflar uydurulmuş. Taban aptal yerine konuyor.

19. Teşkilat kontrol altına alınamadığı gibi suç ortakları olan kozmik çalışma grubu mensupları da birer ikişer kontrolden çıkıyor.

20. Efkan, Sinirlioğlu, Fidan ve Kasırga'ya bağlı bürokrat, yargı ve emniyet mensupları artık söylenenleri yapmayacağız diyorlar.

21. KÇG elemanları, Yezid'in kumpaslarına alet olup suç ortağı olmaktan muzdaripler. Yakında çoğu iftirafçı olur.

22. Yezid yakın çevresini koruma altına almış durumda. Yurt dışında nerede yaşayacakları belli. Olanlar geride kalanlara olacak.

Güzel insanlar, Yezid ve avaneleri bu seçimi kendileri için son seçim olarak görüyor. Yakında kuzu kuzu yargılanacaklar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.