Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsu Belediye Başkanı Işık muhtarlarla bir araya geldi

Gürsu Belediyesi tarafından muhtarlarla yapılan toplantıda, ilçeye yapılan hizmetler istişare edilip, mahallelerinin ihtiyaçları tespit edildi.Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, muhtarlarla bir araya geldi. Işık, “Gürsumuzu hep birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gürsu Belediye Başkanı Işık muhtarlarla bir araya geldi

Gürsu Belediyesi tarafından muhtarlarla yapılan toplantıda, ilçeye yapılan hizmetler istişare edilip, mahallelerinin ihtiyaçları tespit edildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, muhtarlarla bir araya geldi. Işık, “Gürsumuzu hep birlikte geliştirmek için istişareler yapmaya önem veriyoruz. Her gün çeşitli ortamlarda hemşehrilerimizle birlikteyiz. Onları dinliyor ve hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. Bunun yanında muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda da mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini istişare ediyoruz. Vatandaşla devlet arasındaki köprünün vatandaşa en yakın kısmı olan muhtarlarımızın büyük emekleriyle kamu hizmetleri mahalle ve köylerimize ulaşmakta. Tüm emekleri için muhtarlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Sabriye Çolak, İdari Başkan Yardımcıları Birol Kaya ve Adem Yıldırım’ın da katıldığı toplantıda, mahalle muhtarlarını dinleyen Işık, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetler ve Gürsu’nun ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar hakkında bilgiler sundu. Toplantıda, muhtarların talepleri ve önerilerine ilişkin belediyece gerçekleştirilen çalışmalar da anlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.