Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsu adrenalin tutkunlarını bekliyor

Bursa’nın Gürsu Belediyesi tarafından Adrenalin Park doğa tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.Gürsu Belediyesi tarafından Ericek Mahallesi’ nde oluşturulan Adrenalin Park, birçok doğa sporunu bir arada yapma imkanı sunuyor. Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gürsu adrenalin tutkunlarını bekliyor

Bursa’nın Gürsu Belediyesi tarafından Adrenalin Park doğa tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.

Gürsu Belediyesi tarafından Ericek Mahallesi’ nde oluşturulan Adrenalin Park, birçok doğa sporunu bir arada yapma imkanı sunuyor. Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz’un tabiat tutkunlarının gözde merkezlerinden olmasını sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Adrenalin Parkı birçok doğa sporunu yapma imkanı sunmakta. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Adrenalin Parkı, yazı ayrı, kışı ayrı, gecesi ayrı gündüzü ayrı güzellikteki manzaralarıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Bütün doğa ve adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz” dedi.

Adrenalin Park bünyesinde tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı suni duvar, kampçılık alanı, zipline, airboat ve kano sporları gibi gölet sporları, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı yer alıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.