Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Gülen'i Şeytan adasında yargılayın!"

Bursa'nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ABD'den teslim alındıktan sonra Uluabat gölünde bulunan Şeytan adasına konulmasını teklif etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Gülen'i Şeytan adasında yargılayın!"
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Alanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara yaptığı konuşmada, ihanet şebekesini ve bu ihanet şebekesinin başındaki adamı anlatmaya her türlü kelimenin kifayetsiz kaldığını söyledi. Özkan, "Nasıl oluyor da Allah adına, peygamber adına, din adına ortaya çıkan insanlar bu kadar şeytanlaşıyorlar? Allaha nasıl savaş açabiliyorlar? Millete nasıl savaş açabiliyorlar? Sivil halka nasıl ateş edebiliyorlar? Böyle bir ihaneti kelimelerle ifade edemiyoruz. Bu kadar alçaklığı, bu kadar şeytanlığı, bu kadar satılmışlığı sözle anlatamıyoruz" dedi.

Konuşmasına devam eden Ali Özkan, "Mehmet Ali Şahin bir açıklama yaparak, nasıl Apo’yu bir adaya yerleştirdiysek, Fethullah Gülen’i de teslim aldığımızda bir adaya yerleştiririz. Şahin, Hayırsız adayı teklif etti. Ben de diyorum ki Mehmet Ali Şahin’e, Hayırsız ada Türk milletinin meramını ifade etmek için yetersizdir. Kifayetsizdir, bizim duygularımızı dile getirmek için. Onun için Karacabey Cumhuriyet Meydanı’ndan devlet büyüklerimize, cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza buradan haykırıyorum: Uluabat gölünün ortasında Şeytan adası var, oraya getirin o şeytanı. Ancak Şeytan adasına getirirseniz, onu orada yargılarsanız, onu orada mahkum ederseniz, Müslüman Türk milletinin hissiyatına ancak bu şekilde tercüman olursunuz. Karacabey’e istiyoruz o şerefsizi. Karacabey’e istiyoruz o şeytanı’’ dedi.

Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise ’’Buradaki toplanmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği üzere, bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız ’’şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.