Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevden alınan müdürlerini Öğretmenler Günü'nde plaketle uğurladılar

Bursa Nilüfer Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu öğretmenleri, düzenledikleri ‘Öğretmenler Günü’ etkinliği kapsamında, yeterli puan alamadığı gerekçesiyle görevden ayrılan müdürlerini plaketle onurlandırdı.Okulda beş yıl başarılı...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görevden alınan müdürlerini Öğretmenler Günü'nde plaketle uğurladılar
Bursa Nilüfer Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu öğretmenleri, düzenledikleri ‘Öğretmenler Günü’ etkinliği kapsamında, yeterli puan alamadığı gerekçesiyle görevden ayrılan müdürlerini plaketle onurlandırdı.

Okulda beş yıl başarılı bir şekilde görev yapan, daha sonra yeterli puan alamadığı gerekçesi ile görevden ayrılan Salik Aksu’ya okul öğretmenleri başarısından dolayı plaket vererek onurlandırdı. Görevden alınan Salik Aksu’ya, Okul Müdür Vekili Erdoğan Atalay, plaketi takdim etti.

Kısa bir veda konuşması yapan Salik Aksu; öncelikle Öğretmenler Günü'nü kutlarken, “Yaklaşık beş yıldır beraber çalıştığım arkadaşlarımla, böyle güzel günde birlikte olmak ve sizler tarafından onurlandırılmak gurur verici, çok güzel bir olay. Siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür eder saygılarımı sunarım. Çalıştığım beş yıl zarfında arkadaşlarımla çok güzel ve başarılı bir zaman geçirdik. Hiç bir arkadaşımla kırgınlığım olmadı, böyle güzel bir camia ile çalışmak herkese nasip olmaz. Öğretmenlerimiz her zaman en güzeli hakeden ve elleri öpülmesi gereken değerlerdir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.