Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik'te ilk meclis toplantısı

Gemlik Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik'te ilk meclis toplantısı

İlk meclis Ömer Kahraman ek hizmet binasında yaptı.  Tam katılımla toplanan mecliste encümen üyeleri ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Siyasi parti ilçe başkanlarının tam kadro katıldığı ilk meclis toplantısına vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, açılış konuşmasında, yeni meclisin Gemlik’e hayırlı olmasını dilerken, Gemlik için uyum içinde çalışmayı arzuladıklarını söyledi. CHP Grup Sözcüsü Özgür Aksoy ve MHP Grup Sözcüsü Osman Doğan da, yeni kurulan meclise başarılar diledi.

Konuşmalar sonrasında tasnif heyeti belirlendi. Heyet Turgut Durmuş ve Songül Şanlı isimlerinden oluştu. Ardından kapalı oylamayla 1. başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, ikinci başkanvekili Mukaddes Serim seçildi.

Encümen üyeliklerine ise İbrahim Baki, Hulusi Gandar ve Ömer Uslu seçildi. Encümen üyelikleri için CHP ve MHP’nin; ‘’Her partiden birer encümen üyesi olsun’’ teklifi kabul görmedi.

İmar ve plan bütçe komisyonlarının seçimleri de yapıldı. Komisyonlar 5 kişiden oluşurken, 3 AK Parti, 1 MHP, 1 CHP şeklinde üyelikler belirlendi.

2. meclis oturumu çarşamba günü yapılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.