Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fahrettin Gülener KSİAD'ın konuğu oldu

Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) ‘Babalar ve Çocukları Platformu’nun ikinci toplantısı, Aslanlar Club’de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fahrettin Gülener KSİAD'ın konuğu oldu

Bursa’nın duayen sanayicilerinden olan Fahrettin Gülener’in onur konuğu ve konuşmacı olduğu “KSİAD Babalar ve Çocukları Platformu 2. Babalar ve Çocukları Buluşması” etkinliği, Kayapa Sanayi Bölgesi’ndeki firmaların sahipleri ve çocuklarının yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Gecenin açılışında konuşan KSİAD Başkanı Ayhan Korgavuş, “Firmalar arası iletişimleri güçlendirmek adına geçen sene başlattığımız bu buluşmamızın ilkinden çok olumlu geri dönüş aldık ve bu buluşmaları geleneksel hale getirmeye karar verdik” dedi.

Korgavuş, KSİAD olarak, bir yandan üyeleri bilgilendirmeye yönelik çalışmalara devam ederken bir yandan da firmalar arası ilişkileri arttıracak çalışmalar yürüttüklerini hatırlatarak, “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıldan bugüne çocuklarımız arasında önemli birliktelikler sağlandı. Bugün sağlanan bu ortam inşallah nesiller boyu devam eder” ifadelerini kullandı.

Ayhan Korgavuş’un açılış konuşmasının ardından iş hayatındaki tecrübelerini geceye katılan gençlere aktaran Fahrettin Gülener, 5 yaşındayken Türkiye’ye göç ettiklerini ve ilkokul öncesinde babasının yanında çalışmaya başladığını söyledi.

Tüm babaların işlerine ömürlerini verdiğini kaydeden Gülener, hemen hemen her babanın, çocukları tarafından rol model alındığını ifade etti. Gülener, bir babanın kendisini yormasının tek sebebi olduğunu ve bu sebebin de çocuklarının refah seviyesini daha da yükseltmek olduğunu dile getirdi.

Fahrettin Gülener’in sunumunun ardından geceye katılanlar, günün anısına hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Toplantıda daha sonra Kayapa Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan firmalarda ikinci kuşak olarak görev alan gençlerin Dilara Korgavuş’un başkanlığında başlattıkları aylık toplantılar hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Dilara Korgavuş, ikinci kuşak gençlerin planladığı sosyal faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.