Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski karısıyla ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü adamı öldüren sanığa 21 yıl hapis

Bursa’da, eski karısıyla ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü adamı 6 el ateş ederek öldüren sanık, 21 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski karısıyla ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü adamı öldüren sanığa 21 yıl hapis

Geçen kasım ayında merkez Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Necati G. (56), 3 çocuk 2 torun sahibi Bünyamin K.'yi (56) eski eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından şüpheli tutuklandı. Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten adam öldürmek’ suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede ifade veren sanık, “Eşim ile bir şahsın uygunsuz görüntülerini gördüm. Bu konuda araştırma yapıp savcılığa suç duyurusunda bulundum. Daha sonra bu şahsın Bünyamin olduğunu öğrendim. Kahvenin önünden geçerken Bünyamin’in yanına gittim. Ama yanında başkaları vardı. Dışarıda yürürken maktulün geldiğini gördüm. Yürümeye başladık ve kendisine görüntülerden bahsettim. Gitmek üzere iken silahımı çıkartıp ateş ettim. Ardından da oradan uzaklaştım” dedi.
Maktulün oğlu Muhammet K., babası ile sanığın eşinin arasında hiçbir şey olmadığını söyleyerek, şikayetçi olduğunu ifade etti. Sanığın boşandığı eşi A.Ö. (59) ise, “Maktul ile aramızda hiçbir şey yoktu. Eşimden de ayrıldım. Böyle bir olay yaşanmadı” diye konuştu.

İlk davada jet karar
Cumhuriyet savcısı, sanığın cinayeti tasarlayarak işlediğini belirterek, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanığa ‘kasten adam öldürmek’ ve ‘ruhsatsız silah taşımak’ suçlarından toplam 21 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.