Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esgin’den hastalara ve sağlık çalışanlarına bayram ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, görev yapan sağlık çalışanları ile birlikte hasta ve yakınlarıyla bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esgin’den hastalara ve sağlık çalışanlarına bayram ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ni ziyaretinde Başhekim Dr. Sabit Şahin ve diğer hastane yetkilileri tarafından karşılandı. Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nin acil servisi ve klinikleri gezerek tedavi görev .ocuk hastaların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi alan Dr. Mustafa Esgin, çocuk hastalarla sohbet etti, yakınlarının bayramlarını kutladı.

SAĞLIK YATIRIMLARI İLE BURSA BÜYÜYOR

Hastanede görev yapan sağlık çalışanları ile bayramlaşan Esgin, sorumlu görev anlayışı içerisinde bayramda görev yapan sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti, işlerinde kolaylıklar diledi. Esgin, “Hastalıklar gece gündüz, tatil veya bayram dinlemediği gibi sağlık çalışanlarımız da 7/24 görev anlayışı ile sorumluluklarını yerine getiriyor. Yıllarca nöbet tutan bir sağlık çalışanı olarak tüm sağlık çalışanlarımızın bu özverili ve fedakârca yaklaşımlarını en iyi bilenlerdenim. Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde mübarek bayram günü görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.  

Türkiye sağlık yatırımları ve hizmetleri alanında son 16 yıl içerisinde çok ciddi bir mesafe kaydettiğini belirten Esgin, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Devletimiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da halkımıza en iyi hizmeti veriyor. 2019 yılında hizmete girecek Bursa Şehir Hastanesi ve Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ile Bursa’mız sağlık alanında sadece kentimizin değil aynı zamanda Güney Marmara bölgesinin sağlık ihtiyacını da karşılayacak düzeye gelecek.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.