Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esentepe Taksi Durağı yeni haliyle hizmette

Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında yenilenen Esentepe Taksi Durağı yeni görünümüyle hizmet vermeye başladı.Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması çerçevesinde Esentepe Mahallesi’ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esentepe Taksi Durağı yeni haliyle hizmette

Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında yenilenen Esentepe Taksi Durağı yeni görünümüyle hizmet vermeye başladı.

Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması çerçevesinde Esentepe Mahallesi’ndeki taksi durağı da daha estetik bir görünüme kavuştu. Yenilenen Esentepe Taksi Durağı’nın açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından açıldı. Bozbey, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ile taksici esnafının birlikte yaptığı açılışın ardından dualar edildi. Başkan Mustafa Bozbey taksici esnafına “Hayırlı işler” temennisinde bulundu. Hasan Topçu ve taksiciler de yenilenen durak için Bozbey’e teşekkür etti.

Bu yıl yenilenen 9 taksi durağı ile birlikte Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde toplam 18 taksi durağını modern hale getirmiş oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.