Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erol NURAL'a 'Onur Ödülü'

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nin 2018 ödülleri açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2018 01:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erol NURAL'a 'Onur Ödülü'

Her yıl olduğu gibi, kuruluşunun 29. yılını da ödül gecesiyle taçlandıracak ÇGD Bursa Şubesi, 11 kategoride 14 ödülü 2 Aralık Pazar gecesi yapılacak törenle sahiplerine sunacak.

ÇGD Bursa Şubesi Başkanı Aykut Güngör, medyanın özgürlük alanının her geçen gün kısıtlandığı, işten çıkarmaların yaşadığı günümüzde, fikir özgürlüğüne, hukuka, barışa,emeğe ve gerçek demokrasiye bir kez daha dikkati çekmek amacıyla farklı dallarda ödüllerin belirlendiğini açıkladı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi'nin 29. kuruluş yıldönümü etkinliği ve 2018 Yılı Ödül Töreni'nde gazetecilik mesleğine olduğu kadar daha adaletli bir yaşam mücadelesine katkı sağlayan kişi ve kurumlara verilecek ödüller açıklandı.

MESLEKTE ONUR ÖDÜLÜ

Bu mesleğe yıllarını verenler iyi bilirler ki; gün geçtikçe form değiştiren, daralan ve baskılarla başkalaşmaya itilen bir gönül işidir gazetecilik. Dünya dönüşür, insanlar değişir ama gazeteciliğin temel ilkeleri değişmez.

On yıllar geçse de gazetecilik özünden bir şey kaybetmez. Elbette bu mesleği onurla sürdüren gazeteciler için geçerlidir. Tarih onları yaldızlı kalemlerle sayfalarına işler, diğerleriyse birer kara kalem çalışması olarak kalırlar.

Mesleğini kaleminin onuruyla bugünlere taşıyan ve ilk günkü özveriyle, heyecanla çalışmaya devam eden dün ve bugün Bursa'nın gazetelerinde, dergilerinde adından söz ettiren bir çok başarılı haber ve ropörtajlarıyla gençlere örnek olan duayen gazeteci Erol Nural da bu değerli isimlerden biridir.

Bursa'nın duayen gazetecilerinden biri olan Erol Nural'a ÇGD Bursa Şubesi meslekte onur ödülü verilecek...

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.