Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilerden huzurevi sakinlerine özel konser

Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM) ve eşitlik birimi işbirliğiyle hazırlanan etkinlikte engelliler, ‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla huzurevi sakinlerine konser verdi.Yenişehir Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engellilerden huzurevi sakinlerine özel konser

Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM) ve eşitlik birimi işbirliğiyle hazırlanan etkinlikte engelliler, ‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla huzurevi sakinlerine konser verdi.

Yenişehir Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen programa, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner katıldı. OBAM yetkililerinin yönetiminde gerçekleşen konserde, huzurevi sakinleri söylenen şarkılara eşlik ederek keyifli saatler geçirdi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, “Biliyorsunuz ki belediyeler, doğumdan ölüme kadar vatandaşlarının yanında ve hizmetler veriyor. Bunların yanında yakında inşallah büyük bir sağlık kompleksimizin temelini atacağız. Kaliteli Yaşam Merkezi’nde Alzheimer hastalarımız, huzur evimiz, kardeşlerimizin rahat eğitim almaları için faaliyetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

Saygının bir haftaya sığdırılacak bir durum olmadığının altını çizen Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu da, “Yaşlıya hürmet, bizim kültür ve inancımızın mihenk taşıdır. Osmangazi Belediyesinin engelliler birimini de ayrıca kutluyorum. Dezavantajlı grupların sosyal hayata kaynaşmasına ilişkin çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu program da onlardan bir tanesi. Siz huzurevinde kalan yaşlılarımız bizim için çok değerlisiniz dezavantajlı vatandaşlarımız da bizim için çok önemli. Devletin yaşaması için milletin yaşaması lazım. Merkezden taşraya ciddi çalışmalar yapılıyor” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.