Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emirsultan’a moder spor tesisi

Yıldırım Belediyesi, Emirsultan Anadolu Lisesi’nde yapımını devam ettirdiği spor tesisi ile gençleri teşvik edecek.Yıldırım Belediyesi’nin öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emirsultan’a moder spor tesisi

Yıldırım Belediyesi, Emirsultan Anadolu Lisesi’nde yapımını devam ettirdiği spor tesisi ile gençleri teşvik edecek.

Yıldırım Belediyesi’nin öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla yatırımları son sürat devam ediyor. Emirsultan Anadolu Lisesi’nde yapımı süren spor tesisi tamamlandığında hem okul öğrencilerine hem de Emirsultan Mahallesi sakinlerine hizmet verecek. 392 metrekarelik halı saha, 50 metrekare spor odasının yanı sıra 30 metre uzunluğunda 3 sıralı 170 kişilik tribüne sahip olan tesis bölgedeki vatandaşlara hizmet verecek. İlçeyi tam anlamıyla spor şehri kimliğine kavuşturmayı amacıyla yatırımlarını sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz 250 bin genç nüfusumuzla spor için büyük bir potansiyele sahip. sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için var olan potansiyeli doğru şekilde kullanarak spor tesisi yatırımlarımızı Yıldırım’a kazandırıyoruz” dedi.

Spor şehri hedefine yakışır bir şekilde yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Edebali, "250 bini aşkın genç nüfusumuzla sporda büyük bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli doğru şekilde kullanabilmek adına ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz. Burada spor yapacak çocuklarımız eğitimlerinin yanında sporla kişisel donanımlarını tamamlayacak. Amatör branşlarda yetişecek yeni şampiyonlarla da ilçemizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Yıldırım’a kazandıracaklarını da hatırlatan Başkan Edebali, "Bünyesinde 2 bin 500 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu, yüzme havuzları, spor fabrikası adını verdiğimiz birçok spor dalını barındıran, bütün Yıldırımlı çocukların ve gençlerin istifade edebileceği yegane bir tesis olacak” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.