Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik dağıtım şirketleri UEDAŞ'da toplandı

Elektrik dağıtım şirketlerinin temsilcileri geçtiğimiz günlerde kar sebebiyle meydana gelen arızaları ve alınan tedbirleri Bursa’da masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elektrik dağıtım şirketleri UEDAŞ'da toplandı
 Elektrik dağıtım şirketlerinin temsilcileri geçtiğimiz günlerde kar sebebiyle meydana gelen arızaları ve alınan tedbirleri Bursa’da masaya yatırdı.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından organize edilen ‘İletişim Çalışma Grubu’ Bursa toplantısına Türkiye’de elektrik dağıtımı hizmeti veren 21 elektrik dağıtım şirketinin iletişim müdürleri katıldı. Her ay bir dağıtım bölgesinde toplanarak iletişim yöntemlerindeki gelişmelerin paylaşıldığı toplantıya bu ay Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ev sahipliği yaptı. UEDAŞ’ın Merinos’ta bulunan genel müdürlük binasındaki toplantıya ELDER ve elektrik dağıtım şirketlerinin iletişim müdürleri ile UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı.

“KESİNTİSİZ ENERJİNİN YANINDA KESİNTİSİZ İLETİŞİMİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ"

Toplantının açılış konuşmasını yapan UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, elektrik dağıtımının hava şartlarından olumsuz etkilenen bir sektör olduğunu belirterek “Bölgemizde ocak ayının başında yağan kar yağışıyla birlikte 15 gün açılamayan köy yolları oldu. Bu durum arızalara müdahale etmemizi zorlaştırdı, ama bunu kimseye anlatamazsınız, Vatandaş bizden kaliteli hizmet bekliyor. Son dönemde hava muhalefetine bağlı yaşanan aksaklıklardan önemli dersler çıkardık, eksiklerimizi görmüş olduk. Tedbir alarak, şebekemize yönelik iyileştirme, bakım ve yatırımlara yön vereceğiz. Hizmet bölgemizde bulunan vatandaşlarımıza kesintisiz, sağlıklı enerji temininin yanında kesintisiz iletişimi de sağlayarak onların beklentilerini daha iyi anlayıp, taleplerine cevap verebilmemiz gerekiyor” diye konuştu.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ise, bu tür toplantıların önemine dikkat çekerek, iletişim toplantılarının sektör adına önemli kararların alınmasında büyük role sahip olduğunu kaydetti. Ardından şirketlerin temsilcileri tek tek söz alarak, önümüzdeki dönemde belirlenecek stratejileri konuştu. ‘İletişim Çalışma Grubu’ toplantıları şubat ayında Toroslar Dağıtım A.Ş. Bölgesi’nde yapılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.