Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali'den son miting

AK Parti Yıldırım’da coştu. Binlerce vatandaşın katıldığı nokta mitingi, AK Parti’nin gövde gösterisine dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2014 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2014 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali'den son miting
Davutkadı Meydanı’nda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da vatandaşlara seslendiği mitinge binlerce Yıldırımlı akın etti. Coşkulu kalabalık, miting sırasında sık sık AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’ye yönelik tezahürat ve sloganlarla meydanı inletti. Arınç ve Edebali ile AK Parti İl ve ilçe yöneticileri miting sonunda vatandaşları hep birlikte selamlarken, katılımcılar "Yıldırım’da sonuç belli" yorumu yaptı.
Mitingde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın övgüler yağdırdığı AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali de, 'İdeal Şehir Yıldırım ve 100 Adım' başlığı altında projelerini anlattı. Edebali, "Katılımcı belediyecilik, sosyal belediyecilik, kültür belediyeciliği, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği başlıklarında Yıldırım’da birçok projeyi hayata geçireceğiz. Yıldırım ve Bursa’nın kalkınmasına katkı sağlayacağız. Yıldırım halkının hizmetkârı olacağız" dedi.
Bu arada Edebali’nin konuşmaları sık sık, "Yıldırım’ın istikbali İsmail Hakkı Edebali" ve "Yıldırım’ın ideali mühendis Edebali" sloganlarıyla kesildi.
Coşkulu mitingde kalabalığa seslenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise AK Parti’nin her ilde ve ilçede olduğu gibi Yıldırım’da da doğru adayla seçime girdiğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.