Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebaliden şampiyonlara kutlama

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Arabayatağı Spor Kulübü’nün kupa törenine katıldı.2016-2017 sezonunda U13,U14,U15,U16, U17 ve U19 kategorilerinde Bursa’da grup şampiyonu...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebaliden şampiyonlara kutlama

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Arabayatağı Spor Kulübü’nün kupa törenine katıldı.

2016-2017 sezonunda U13,U14,U15,U16, U17 ve U19 kategorilerinde Bursa’da grup şampiyonu olan Arabayatağı Spor Kulübü, U16 yaş kategorisinde ise Türkiye dördüncüsü oldu. Genel klasmanda da Türkiye’deki 9 bin 224 kulüp arasında 4. olan Arabayatağı Spor Kulübü’nün, Arabayatağı Merkez Camii Lokali’nde düzenlenen kutlama töreninde konuşan Başkan Edebali, “Arabayatağı Spor Kulübü, yürüttüğü çalışmalar ve elde ettiği başarılar ile bir spor kulübünden ziyade bir okul gibi faaliyet göstererek, Türkiye’ye örnek oluyor. En büyük gücümüz olan beşeri zenginliğimizin odak noktasındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, donanımlı bireyler olarak yetişmesi noktasında sorumluluk alan Arabayatağı Spor Kulübü yöneticilerini ve spor kulübüne her türlü desteği sağlayan mahalle sakinlerimizi kutluyorum” dedi.

Arabayatağı Spor Kulübü’nün bünyesinden çıkan bir çok futbolcunun spor yaşantılarına profesyonel liglerde devam ettiğini hatırlatan Başkan Edebali, “Biz de yerel yönetim olarak, gençlerimizi çıkmaz sokaklardan kurtarıp, onların önlerinde yeni ufuklar açan Arabayatağı Spor Kulübü’ne ve aynı gayeye hizmet eden diğer kulüplerimize bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Spor Şehri Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil eden sporcu kardeşlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Arabayatağı Spor Kulübü’nün başarılarını ve heyecanını her zaman paylaştıklarını söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Arabayatağı Spor Kulübü’nün başarısı, sporcu kardeşlerimizin, kulüp yöneticilerimizin ve mahalle sakinlerimizin başarısıdır. Arabayatağı Spor Kulübü, ortak değerlerde buluşarak birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizin delili” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.