Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali'den ilk açıklama geldi

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da yüzde 50’ye yakın oy oranı almanın önemli bir sonuç olduğunu belirterek, “Türkiye, üzerine oynanan yapay suni gündemleri senaryoları bir tarafa attı, milletin iradesi tecelli etti” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2014 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2014 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali'den ilk açıklama geldi

Yerel seçim sonuçlarına ilişkin Eğitim Caddesi üzerindeki seçim koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulunan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, 30 Mart tarihinin demokrasi açısından önemli bir gün olduğunu kaydederek, “Bugüne kadar olan bütün hadiseleri, milletimizin sandıktan çıkan sonucuna göre doğru yorumlamak lazım. Türkiye, üzerine oynanan yapay suni gündemleri senaryoları bir tarafa attı, milletin iradesi tecelli etti. Bin 500 sandığımız var. Yıldırım teşkilatı olarak sandık başında bekleyen müşahit, yardımcıları, ilçe teşkilatı kadın kollarımızın ilçe başkanımızın bütün teşkilatımızın emeği var. Bizim hedefimiz yüzde 50'ydi. Bunu elde ettiğimiz için mutluyuz. Yıldırım'da ilk defa yüzde 50'nin üzerinde seçilen yerelde belediye başkan adayı var. Her 2 kişiden birisi bizim ilkelerimizi partimizi tercih etti. Tüm Yıldırımlı hemşerilerimize şükranlarımıza sunuyoruz” diye konuştu.

 

“PROJELERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRECEĞİZ”

“Bize düşen görev bundan sonra siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakıp 650 bin nüfuslu Yıldırımı kucaklamak, onların çocukları, geleceği için daha iyi bir Yıldırım nasıl gerçekleştirebiliriz. Bunun çalışmasını yapacağız” diyen Edebali, demokraside sandığın önemli olduğuna işaret ederek, “Sandıktaki bu çıkan sonuca göre bize verilen yetki, vatandaşımıza verdiğimiz taahhüt, projelerimize olan güvenini gösterdi. Bunları bir bir yerine getireceğiz. Bizim kültür ve siyasi anlayışımızda hedefimiz insan odaklı çalışmaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı Yıldırımda yerel anlamda insanlara hizmet etmek, asla böbürlenmek kibirlenmek bizim anlayışımızda yok. Bizim teşkilatımızın arkadaşlarımızın sevinci hiçbir vatandaşımızın üzülmesine sebep olmasın” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.