Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali: Herkesin sesine ses vereceğiz

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Edebali bugün de AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve teşkilat mensuplarıyla Teyyareci Mehmet Ali Caddesi ve Mesken’de esnaf ziyaretlerine devam etti. Edebali’nin seçim çalışmasına Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini de destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali: Herkesin sesine ses vereceğiz

Teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlara karanfil dağıtan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, esnaf ziyaretini değerlendirirken, seçim öncesi milletin nabzının tutmanın önemine değindi ve “Esnafımız bizim için çok önemli. Milletin derdini, sevincini ve isteklerini en iyi bilenler esnafımız. Çünkü onlar milletle hep içiçe. Biz de milletin kurduğu bir parti olarak yönümüzü hep yanında olduğumuz, içinden çıktığımız milletin sesiyle tayin ediyoruz” dedi.

Edebali, AK Parti hükümetlerinin hizmet üretmedeki temel anlayışının odağında milletin mutluluğunun bulunduğunu ifade ederek, “Bizim için halkımızla aynı havayı teneffüs etmek çok önemli. Bütün adımlarımız da ve ileriye dönük bütün çalışmalarımızda halkımız mutlaka paydaş olacaktır. Esnafımızı da aynı anlayışla kucaklıyoruz. Çünkü esnaf bizden biridir, dert ortağımız ve paydaşımızdır. Küçük esnaf toplumun en önemli yansıması. Mahallede yer alan berber ya da bakkal o mahallede yaşayanların sevincini de üzüntüsü de bilir. Biz de milletimiz teveccüh gösterirse belediyeyi böyle yönetecek, halkımızın acısında da sevincinde de yanında olacağız” dedi.

"HERKESİN, HER KESİMİN SESİNE SES VERECEĞİZ"

Edebali, “Seçim öncesi yoğun şekilde sahada çalışmaya devam ediyoruz. Esnafımızın durumunu yerinde tespit etmek ve hayırlı işler diliyoruz. Bu temaslar aslında bizim çalışma anlayışımızın da bir göstergesi. Çünkü bizim anlayışımızda halkımız en ön sırada. Seçim sonrasında da bugün neredeysek orada olacağız. Yani milletimizin arasında. Yoğun bir ilgi var. Bu bizi memnun ediyor. Derdini, sıkıntısını paylaşan da var, umudu mutluluğunu paylaşan da. Sadece seçmenlerimiz değil, oy kullanamayan gençlerimiz ve çocuklarımız da bizim için çok önemli. Herkesin, her kesimin sesi olmak, o sese ses vermek, ilçe halkımızın geleceğine katkı koymak, Türkiye’nin özeti Yıldırım’ı hep birlikte yönetmek istiyoruz. Bu nedenle herkesin ağabeyi, kardeşi, oğlu olmak mutluluk verici.”

"İSTEK VE TALEBE GÖRE PLANLAMA YAPACAĞIZ"

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise 30 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Yazıcı, “Geleceğimizi planlamada AK Parti kadrolarının ortaya koyduğu hizmetler çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ülke genelinde olduğu gibi Yıldırım’da da hedeflerimiz halkımıza dönük. Seçimlerde halkımızın teveccühü sonrasında hızla tespit ettiğimiz sorunların üzerine gideceğiz. Ayrıca sürekli aldığımız istek ve talepler doğrultusunda planlamalar yapacak ve halkımızın arzuladığı bir Yıldırım’ı ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.