Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali: “Güçlü Yıldırım’ın temelini birlikte atıyoruz”

İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek meselelerini dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, güçlü ekonominin temellerini esnafla birlikte atıyor.Yıldırım’ın yönetiminde ortak akıl anlayışını benimseyen Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali: “Güçlü Yıldırım’ın temelini birlikte atıyoruz”

İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek meselelerini dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, güçlü ekonominin temellerini esnafla birlikte atıyor.

Yıldırım’ın yönetiminde ortak akıl anlayışını benimseyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, katılımcı belediyecilikle toplumun bütün kesimlerine ulaşıyor. İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Edebali, ekonominin can damarı olan esnafın her zaman yanında olduklarını söyleyerek, “İlçemizi toplumun bütün kesimleri ile bir arada kalkındırmak öncelikli hizmet politikamız arasında yer alıyor. Güçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek adına esnafımızın her zaman yanındayız. Şehrimizin ideal ve yaşanabilir bir konuma gelmesini gerçekleştireceğiz. Bu konuda ortak aklın en önemli paydaşlarından biri olan esnafımıza her zamankinden fazla sorumluluk düşüyor” dedi.

Esnafın katkısıyla ilçe ekonomisinin yükseleceğine vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Rahat, sorunsuz bir şekilde alış veriş yapabilmesi bizim için çok önemli. Belediye bünyesinde hizmet veren ‘Esnaf Masası’ ile mevcut meseleleri ortadan kaldırmak adına çalışmalarımızı da büyük bir titizlikle sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yönetim anlayışlarının merkezinde ‘ortak akıl’ olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, Türkiye’ye örnek model olacak kentsel dönüşüm projesinde ilçe esnafının kilit rol oynadığını aktardı.Yıldırım’ın güçlü bir ekonomik potansiyeli olduğunu belirten Başkan Edebali, “Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanarak ilçemizin güçlü bir ekonomiyle geleceğe yürümesi en büyük hedeflerimizden birisi. Temeli ekonomik planlamaya dayanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ı geleceğe taşıyacağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.