Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali: Dönem hizmet dönemi

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, 30 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri’nde alınan başarılı sonuç nedeniyle düzenlenen yemekte biraraya geldi. Yıldırım Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Edebali, "Milletimizin teveccühü yine bizden yana oldu. Yıldırım’da AK Parti olarak üçüncü döneme giriyoruz. Yıldırım’da atacağımız adımlarla geleceği yakalayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali: Dönem hizmet dönemi

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, dayanışma gecesinde biraraya geldi. AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile ailelerinin hazır bulunduğu gecede partililere seslenen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı seçimlerde alınan başarılı sonuç nedeniyle teşkilatına teşekkür etti. Yıldırım’da ve Bursa’da alınan başarının çok önemli olduğunu ifade eden Yazıcı, "Partimizin Türkiye’de aldığı başarı çok önemli. Adına yerel seçim desek bile genel seçim niteliği kazanan bu seçimler muhalefete karşı olduğu kadar iç ve dış oyunlarla ülkemizin yükselişine karşı adımlara da dik duruşun sergilendiği bir seçim oldu. Milletimiz bazılarına gereken cevabı sandıkta verdi. 12 yıl boyunca her alanda ortaya konulan başarılar ve dünyaca kabul gören hizmetlerimiz engellenmeye çalışıldı. Bu anlamda seçimler öncesinde üstün gayret gösteren teşkilatlarımıza ve ülkemizin yolunu aydınlatan milletimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"DÖNEM HİZMET DÖNEMİ"

Yıldırım Belediye Başkanı seçilen İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali ise, "30 Mart yerel yönetim seçimleri sadece Türkiye için değil yakın coğrafya için de büyük önem taşıyordu. Bütün mazlumlar Türkiye’nin güçlenmesinden memnun. Seçim sonrası mazlum devletlerde yapılan sevinç gösterileri hepimizi duygulandırdı. İstikrarın devam etmesi adına oy veren milletimiz ülkemizi karıştırmak isteyen güçlere karşı dik duruşunu bir kez daha gösterdi. Artık bize düşen insanımıza hizmettir. Kaybedecek zamanımız yok. Biz Yıldırımlılarla beraber geleceğimizi planlayacağız. Yıldırım’ı Yıldırımlılarla beraber yöneteceğimizi, başkan olmaya değil hizmetkâr olmaya geldiğimizi her fırsatta dile getirdik. Bakın henüz mazbatamızı almadan yine sahalara çıktık ve sokak sokak mahalle mahalle dolaşarak Yıldırımlılarla kucaklaştık. Bize oy versin vermesin bundan böyle siyasi görüşüne bakmadan bütün Yıldırım’ın ve Yıldırımlıların tamamının hizmetinde olacağız. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin bize olan desteği çok önemli. Kendisi Yıldırım ilçemize hizmet konusunda öncelik tanıyacaklarını her fırsatta açıkladı. Biz el ele vererek hizmet çıtasını çok üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"MARKA KENT BURSA’YA DOĞRU"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Türkiye’nin ve Bursa’nın son dönemde yaşadığı değişime dikkat çekerek, "Bursa, özellikli ve ayrıcalıklı bir şehir. Bursa’da yaşamak bir şans ve bu kentte hizmet etmek ise benim için onurdur" dedi.

Bursalıların Bursa’yı sevdiğini ve bu kente sahip çıktığını aktaran Altepe, "Bursa’ya hizmet için büyük heyecan duyuyoruz. Bursa’yı daha da geliştirerek dünya kenti yapmak için çabalıyoruz. Büyükşehir’deki son 5 yılda belediye tarihindeki yatırımları aştık. 26 dalda Türkiye’ye 6 dalda da dünyaya örnek hizmetler gerçekleştirdik. İddialıyız, yaptığımız işi severek yapıyoruz. Bu önemli görevin hakkını veriyoruz. Ticaret, sanayi ve turizm başta olmak üzere marka kent Bursa’yı tüm alanlarda geliştirmeyi hedefliyoruz. Bursa’da yapılması gereken çok iş var" diye konuştu.

"YILDIRIM’I GEREKİRSE YIKARAK GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

İsmail Hakkı Edebali’nin gerçekten de Yıldırım’ın istikbali olduğuna inandığını ifade eden Başkan Altepe, "Yıldırım Bursa’nın göç nüfusunu alan ve yoğun göçle çarpık yapılaşan bir ilçe. Biz yeni dönemde ağırlıklı olarak Yıldırım üzerinde çalışacağız. Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali ve ekibiyle sürekli konuşuyoruz. Nerede ne yaparız bunların analizini yapıyoruz. Yıldırım için gelecek hedeflerimiz var. Gerekirse yeterli alanımız yoksa yıkarak yapma modelini uygulayacağız. Çünkü Yıldırımlı bunu hak ediyor. Bütün seçim sonuçlarına bakın Yıldırımlı hemşehrilerimiz hizmet alsın ya da almasın ülkesinin geleceğine dair her yarışta bizlere onay ve destek vermiştir. Artık bize düşen Yıldırım’ı ayağa kaldırmaktır. İsmail Hakkı Edebali ile birlikte hizmetlerimizi yakın zamanda sahaya yansıtmaya başlayacağız" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise uzun bir maraton sonucunda güzel ve anlamlı bir seçim geçirdiklerini söyledi. Torun, "AK Parti teşkilatları olarak bu birliğimizi devam ettirmek zorundayız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimiz var, taahhütlerimiz var. Artık bugünden itibaren bu sözlerimizi yerine getirmek için çalışacağız. Bunların hepsi ayağı yere basan sözler. Belediye başkanlarımız yapamayacağı hiç bir iş için söz vermedi. Hizmetin iyi ve hızlı gelmesi için merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin uyumlu olması gerekir. Belediye başkanlarımız Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde ilçelerinize hizmet edecek. AK kadrolar olarak birlik içinde olacağız ve halkımızın beklentilere mutlaka karşılık vermek zorundayız” diye kaydetti.

Yıldırım’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Torun, “İsmail Hakkı Edebali partimiz kurulduğundan bu yana çalışma şekli ve üstün gayretiyle her zaman takdir edilen ve sevilen birisiydi. Şimdi Yıldırım Belediye Başkanımız oldu. Yıldırım’a çok önemli hizmetler kazandıracağına şüphemiz yok. Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizin destekleriyle Yıldırım’ın geleceğine imza atacağını düşünüyorum. Bizde AK Parti Bursa teşkilatları olarak kendisinin arkasında ve yanındayız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.