Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali de oyunu kullandı

Emirsultan Emirbuhari Ortaokulu'ndaki 1097 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, sonuçların Yıldırım, Bursa ve Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2014 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2014 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali de oyunu kullandı

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, babası Muhammed Edebali, eşi Şükran, çocukları Yusuf Yekta ve Uğur Edebali ile AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı eşliğinde Emirsultan Emirbuhari Ortaokulu'ndaki 1097 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ailesi ile birlikte okula gelen İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Edebali, burada önce Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliği için ardından da muhtarlık için seçimini yaptı. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan İsmail Hakkı Edebali, yerel seçimlerin Yıldırım, Bursa ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
Yoğun şekilde saha çalışmaları sonrasında oy kullandıklarını söyleyen Edebali, "AK Parti olarak seviyeli ve insanı referans alan bir anlayışla seçim propaganda süreci yaşadık. Milletimize sadece gerçekleri anlatarak istikrarın önemine vurgu yaptık. Dünya’nın bir çok bölgesinde ki mazlum insanlar da merak ve heyecan içinde bu seçimlerin sonucunu merak ediyor. Yıldırım için Bursa için ve ülkemiz için en hayırlı sonucun çıkmasını istiyoruz. Bugün aylar süren yarışın sonucu olarak oylarımızı kullandık. Pazartesi sabahı yeni bir dönem başlayacak. Bugün de oylar veriliyor. Yarın sabahtan itibaren yeni bir dönem başlayacak. Verilen oylar Bursamız, ülkemiz ve insanımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.