Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali: Bu başarı hepimizin

Seçimlerden zaferle çıkan İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım ilçe teşkilatı üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi. Edebali, “Hep birlikte büyük bir aile olarak gece gündüz çalışarak gerçekten önemli bir zafer kazandık. Yıldırım’da tarihinin en yüksek sonucunu aldık. Bu başarı hepimizin. Ancak görünmeyen kahramanlarımızı da unutmuyoruz. Ailelerimiz her zaman yanımızda bize destek verdiler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali: Bu başarı hepimizin

Hünkar Köşkü’ndeki yemeğe AK Parti Yıldırım ilçe teşkilatı aileleri ile birlikte katıldı. Seçim sürecinde büyük gayret ve fedakarlıkla çalışan yönetim kurulu üyelerini kutlayan İlçe Başkanı Başkan Hüdayi Yazıcı, sürece en önemli katkıyı koyanların aileler olduğunu söyledi.

Yazıcı, “Biz yaklaşık üç ay önce yine eşlerimizle beraber bir toplantı yaparak onlardan seçim sürecinde izin istemiştik. Yoğun çalışma döneminde özveriyle çalışmak başarının en önemli anahtarı. Ancak ne yaparsanız yapın arkanızda ailenizin desteği yoksa başarıya ulaşmanız güç olur. Bu anlamda bize hep destek olan ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali ile birlikte, hep beraber çok önemli bir başarı sağladık. Bu başarıda en az bizler kadar sizin de katkınız ve emeğiniz var” dedi.

Seçim çalışmaları süreci ve sonuçlarından son derece mutlu olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, teşkilat olarak birlikte alınan başarıların anlamlı olduğunu söyledi. İsmail Hakkı Edebali, “Yaklaşık 2,5 aylık aday adaylığı süreci ve sonrasında aday olarak saha çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Bu çalışmaların mimarı AK Parti Yıldırım İlçe Başkanımız Hüdayi Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teşkilatımızdır. Hep birlikte büyük bir aile olarak gece gündüz çalışarak gerçekten önemli bir zafer kazandık. Yıldırım’da tarihinin en yüksek sonucunu aldık. Bu başarı hepimizin. Ancak görünmeyen kahramanlarımızı da unutmuyoruz. Ailelerimiz her zaman yanımızda bize destek verdiler. Zaman zaman saha çalışmalarımızda yanımızdaydılar” dedi.

AK Parti’nin Yıldırım’da çok genç ve samimi bir teşkilatının olduğunu belirten Edebali, “Genç ve çalışkan bir teşkilatla yol yürümek bizim saha çalışmalarımızın verimli olmasını sağlamıştır. Yıldırım rutinin dışına çıkacak. Ama Yıldırım’da bundan sonra Allah’ın izniyle biz geleceği inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm, sağlık alanında, çevre ile ilgili politikalar, Yıldırım’ın tarihi kültürel değerlerini, turizm potansiyelini ortaya çıkarmada ve toprağına sahip çıkmada yine bu anlayış içerisinde olacağız. Bütün bunları teşkilatımız ve Yıldırımlılarla beraber yapacağız. Bu anlayışta olan bir kardeşiniz olarak çok rahatlıkla ifade edebilirim. Yıldırım’da yeni bir sayfa açıyoruz” açıklamasında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.