Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya'nın ilk arabaları 'Klasik Arabalar' Bursa'da

Bursa'nın gözde turizm merkezi Çelik Palas 1900 ve 1920 yılları arasındaki model Klasik Arabalara ev sahipliğini yaparak anlamlı bir geçişe imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2019 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2019 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya'nın ilk arabaları 'Klasik Arabalar' Bursa'da

HABER: BURHAN KAYA

Avrupa üzerinden Türkiye'ye geçiş yapan 1900 ve 1920 yılları arasında üretilen Klasik Arabalar dün Bursa'da görsel bir şölene imza attı, konaklamak için önemli turizm merkezi olan Çelik Palas'ta dinlemeye geçti.

Çelik Palas bahçesini Klasik Araba koleksiyonuna çeviren bu görüntüler otel müşterisinin de ilgi odağı haline geldi.

Çelik Palas Genel Müdürü Haldun Sabir, "Bunlar dünyanın değişik yerlerinden toplanarak bu model arabalarla dünya turunu gerçekleştiriyorlar. Bu sene Avrupa'dan Türkiye'ye geçişte konaklamak için Bursa'da otelimizi seçtiler. Biz de otel yönetimi olarak gelen konuklarımızı çok iyi karşılayarak Türkiye'nin ve Bursa'nın hem tanıtımı yapıyoruz hem Türk misafirperverliğini gösteriyoruz. Turizm açısından da Bursa'mıza önemli katkı sunacağının bilincindeyiz" dedi.

Daha sonra sözlerini şu şekilde sürdüren Sabir, "5 yıldızlı bir otel olarak Türkiye turizmi'ne hizmet ediyoruz. Bu amaçla da Klasik Araba tutkunlarını otelimizde en güzel şekilde ağırlamak bizim için artı bir değer oluyor. Dünya'nın farklı farklı yerlerinden gelmiş misafirlerimize Türkiye'nin ne kadar değerli ve güvenli olduğunu göstermek bu tür organizasyonların her zaman Bursa'da yer alması için tüm gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Klasik Arabalarla Bursa'ya gelen yabanci misafirlerden bazıları da "burada olmaktan çok mutlu olduklarını, Bursa'nın çok güzel bir şehir olduğunu her fırsatta buraya gelmek istediklerinin altını çizerek duydukları ve gördükleri ilgiden son derece memnun ayrılacaklarını" söyledi

Bursa'da böyle bir geçişe şahit olmaktan büyük keyif aldığını söyleyen Fesih Tanrıverdi duygularını şu sözlerle ifade etti;

"Bursa'da 1900'lerde üretilen bu araçları görmek büyük bir keyif hepsi orjinal hepsi çok değerli araçlardır" dedi.

Klasik araba sahipleri konaklamadan sonra rotalarına kaldıkları yerden devam edecekler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.