Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar’dan üçüzlere sürpriz ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çat kapı gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üçüz çocuklarla bir araya geldi.Başkan Dündar, her hafta düzenli olarak Osmangazi’nin farklı bir mahallesini ziyaret ederken, her fırsatta vatandaşlarla...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar’dan üçüzlere sürpriz ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çat kapı gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üçüz çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Dündar, her hafta düzenli olarak Osmangazi’nin farklı bir mahallesini ziyaret ederken, her fırsatta vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı buluyor. Dündar, bu defa Hamitler Mahallesi ziyaretinde Akyol ailesinin evine misafir oldu. Akyol ailesinin üçüz çocukları Hasan Hüseyin, Yunus Hamza ve Elif Zeynep, Başkan Dündar’ı büyük bir sevinçle karşıladı. Dündar, çay içerek hem ailelerin taleplerini dinledi, hem de karne hediyeleri verdiği üçüz çocuklarla neşeli bir sohbet yaptı.

Fırsat buldukça vatandaşların evlerine misafir olduklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, “Bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza çalışmalarımızla ilgili birebir bilgi verme fırsatı buluyoruz. Hemşerilerimizin taleplerine de yerinde kulak veriyoruz. Hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesine şahit oluyor, bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.