Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar'dan miting gibi büro açılışı

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, seçim bürosu açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2014 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar'dan miting gibi büro açılışı

Başkan Mustafa Dündar, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip taleplerini dinliyor. Emek, Demirtaş ve Elmasbahçeler mahallelerinde seçim irtibat bürosu açılışlarına katılan Dündar’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlk olarak Emek’teki seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Başkan Dündar, meşale, konfeti ve havai fişeklerle karşılandı. Açılışta konuşan Dündar, “Bizler, Osmangazi’ye, Emek’e hizmet için varız. 5 yılda, sizlerin de desteği ile Osmangazi’de bin 166 projeyi hayata geçirdik. Bu dayanışma, bu kardeşlik, bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece, sizlerin bize vereceği destekle Emek’e, Osmangazi’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. İşimiz hizmet, gücümüz Osmangazi” diye konuştu.

Açılışta, birilerinin bu coşkulu kalabalıkları kıskandığını ifade eden Dündar, “Birileri bu tabloları, bu coşkuyu görünce kıskanıyor. Kıskansınlar. Bizler, birlik ve beraberlik içinde Osmangazi için, sizler için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bu güç, Osmangazi’de 30 Mart’ta sandıklara da yansıyacak, oy oranımızı yüzde 50’nin üzerine taşıyacak. Kazanan Osmangazi, kazanan Emek olacak” dedi.

Emek Mahallesinin, Demirtaş, Ovaakça ve Kirazlı ile birlikte Osmangazi’ye bağlanmasının ardından çok önemli hizmetler aldığını ifade eden Dündar, “Sadece klasik belediye hizmeti değil, sağlık hizmetlerini belediye yapıyor, eğitim hizmetini belediye yapıyor. Türkiye’nin en modern sağlık ocağını Emek’te açtık. Emek pazarını sokaklardan kurtarıp, güzel bir alana taşıdık. Geçen hafta, içinde PTT, muhtarlık ve taziye evinin yer alacağı, çevresinde park ve çocuk oyun alanının bulunacağı hizmet binasının temelini attık. Yeterlimi, değil. Bizler, size hizmet için varız. Sizlerin talepleri, bizim yol haritamız oluyor. Sizin bize vereceğiniz destekle çok daha güzel işler yapacağız” dedi.

Emek’teki açılışın ardından Demirtaş ve Elmasbahçelere geçen Başkan Dündar, burada da mehter takımı ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekilleri Tülin Erkal Kara, M. Kemal Şerbetçioğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve davetlilerin katıldığı seçim irtibat bürosu açılışları, siyasi parti mitinglerini aratmayacak görüntülerle gerçekleştirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.