Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar vatandaşlarla buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ile birlikte İsmetiye Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.Sıkıntıları tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Mustafa Dündar’ın...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar vatandaşlarla buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ile birlikte İsmetiye Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Sıkıntıları tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Mustafa Dündar’ın son durağı İsmetiye Mahallesi oldu. Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de kendi mahallesi olan İsmetiye’de düzenlenen sohbet toplantısına ev sahipliği yaptı. Hasan Orhaneddin Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen buluşmada Dündar ve Gözgeç, vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı.

Osmangazi Belediyesi’nin İsmetiye’de önemli çalışmalar yaptığını belirten Milletvekili Gözgeç, “Belediyemizin burada yaptığı hizmetler var. Halen devam eden önemli çalışmalar var. Sıkıntılar hiçbir zaman bitmez. Dünyada hiçbir şey mükemmel değil. Eksiklikler her zaman olacaktır. Önemli olan, bu eksiklikleri gidermeye yönelik çalışan iradenin var olması. Sizlerin de desteğiyle daha iyi işler yapılacaktır. Bizlerin çalışmalarına yol gösterirseniz daha güzel adımlar atarız” dedi.

İsmetiye Mahallesi’ne bugüne kadar birçok hizmet yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Dündar da, talepler doğrultusunda hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. İsmetiye’de dere ıslah çalışmalarının tamamlandığını ve ikinci bir yolun kazandırıldığını kaydeden Dündar, “İsmetiye’de cami yeriyle ilgili bazı sıkıntılar vardı. O mesele de çözüldü. Hizmetler bitmez. Merkezden en uç noktalara kadar Osmangazi’nin 136 mahallesinde hizmetlerimiz devam ediyor. İsmetiye’de de mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.