Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar: “Sınırlı bütçe ile en iyi hizmeti yapıyoruz”

Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dinledi.Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla gruplar halinde bir araya gelmeyi...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar: “Sınırlı bütçe ile en iyi hizmeti yapıyoruz”

Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dinledi.

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla gruplar halinde bir araya gelmeyi sürdürüyor. 11 Eylül Bulvarı altında kalan 13 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Başkan Dündar, mahallelerdeki sıkıntıların çözümü için muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Altınova Spor Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Dündar, “Mahallelerimizin her alandaki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Osmangazi’ye daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye başkanlarının en büyük yardımcılarının muhtarlar olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Muhtarlar, belediye başkanlarının sahadaki gözü kulağı. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar ile bizlerin dikkatinden kaçan ancak muhtarlarımızın takip ettiği sıkıntıları kayıt altına alıyoruz ve sıkıntıların çözümü için çalışma yürütüyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak 136 mahallemize ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürdük. Hizmet yapıldıkça taleplerde artış oluyor. İhtiyaçlar sınırsız. Bizler imkanlarımız doğrultusunda şehrimizi güzelleştirmek, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Sınırlı bütçe ile en iyi hizmeti ortaya koymak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim hedefimiz Osmangazi’deki 850 bin kişinin mutlu ve huzurlu bir şekilde barış ortamında yaşaması. Belediye hizmetlerini de bu amaç doğrultusunda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi olarak her şeyin en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade eden Dündar, “Geçtiğimiz dönem bütün mahallelerimizi sokak sokak gezerek meseleleri tespit ettik. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini kayıt altına aldık. 2014-2019 döneminde yapılacak olan projeleri ve hizmetleri de bu şekilde belirledik. Fen İşleri Müdürlüğümüz ilçemizin 64 noktasında çalışma yürütüyor. Park Bahçeler Müdürlüğümüz 23 noktada vatandaşımıza hizmet götürüyor. Osmangazi Belediyesi Çevre Kurulu adını verdiğimiz projemizde yer alan ekip, günlük bakım tamir işleriyle ilçenin çeşitli yerlerinde oluşan kötü görüntüleri bertaraf ediyor” dedi.

Dündar, temizlik alanında yaptıkları çalışmalar ile vatandaşların takdirini ve teşekkürlerini aldıklarını ifade etti.

Toplantıya katılan muhtarlar, tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.