Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar şekerleme kazanının başına geçti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaş, esnaf ve sivil toplum temsilcilerinin yanı sıra fabrikaları da ziyaret ediyor.Reçel, helva, pekmez ve lokum gibi geleneksel Türk tatlarını imal eden Şener Gıda Fabrikası’nı Mudanya Kaymakamı...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar şekerleme kazanının başına geçti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaş, esnaf ve sivil toplum temsilcilerinin yanı sıra fabrikaları da ziyaret ediyor.

Reçel, helva, pekmez ve lokum gibi geleneksel Türk tatlarını imal eden Şener Gıda Fabrikası’nı Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ile birlikte ziyaret eden Başkan Dündar, fabrikadaki üretim hatlarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Şekerleme kazanının başına geçen Dündar, “Şener Gıda şehrimiz için önemli bir değer. Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan ve birçok tüketici ödülüne de sahip olan Şener Gıda’nın fabrikasını gezerek ürünlerin üretimini gördük. Her damak tadına cevap verebilen Şener Gıda’nın geniş ürün yelpazesini bizzat üretim aşamasında gördük. Ürünlerini dünya mutfaklarına da taşıyan Şener Gıda, ülkemizin ve ülkemize ait tatların uluslararası tanınırlığını da arttırmaktadır” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.