Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar, Her Akşam Farklı İftar Sofrasında

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret edip, birlikte iftar açmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar, Her Akşam Farklı İftar Sofrasında

Ramazan ayı boyunca iftarı her akşam farklı noktada vatandaşlarla geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, aynı zamanda evlerine konuk olduğu aileler ile birlikte orucunu açıyor. Başkan Dündar, Küplüpınar Mahallesi’nde Hikmet Şenkurt ailesinin evine eşi ve çocuklarıyla birlikte konuk oldu. Evin bahçesinde kurulan sofrada mahalle sakinleriyle birlikte iftar yapan Dündar, kendisine gösterdikleri misafirperverlik için vatandaşlara teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ramazan ayının maneviyatını ve coşkusunu vatandaşlarımızın sofrasına konuk olarak yaşıyoruz. Küplüpınar Mahallemizde Ülker-Hikmet Şenkurt ailesinin iftar sofrasına oturup, sohbet ettik. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Evlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Hikmet Şenkurt da, “Başkanımız mübarek Ramazan ayında bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Göstermiş olduğu ilgi, alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.