Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar: “2018’de çıtayı daha yukarı çekeceğiz”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2018 yılında hizmet çıtasını daha da yükselteceklerini söyledi.Osmangazi Belediyesi’nin 2017 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek maksadıyla düzenlediği “Yönetim Gözden Geçirme...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar: “2018’de çıtayı daha yukarı çekeceğiz”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2018 yılında hizmet çıtasını daha da yükselteceklerini söyledi.

Osmangazi Belediyesi’nin 2017 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek maksadıyla düzenlediği “Yönetim Gözden Geçirme toplantısı” Uludağ’da gerçekleştirildi. Toplantıda 2017 yılındaki çalışmalar masaya yatırıldı. Her birim müdürü, 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Birim müdürleri, yıl genelinde yapılan çalışmaları, hangi hedeflere ulaştıklarını, ulaşamadıkları hedeflerin de sebeplerini Başkan Dündar’a slayt eşliğinde anlattı. 2018 yılında yapılacak proje ve çalışmalar hakkında da hedeflerini paylaştı. Toplantıda 2018 yılında, bir önceki yıla göre daha da verimli çalışmalara imza atmak için izlenmesi gereken yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Dündar, 2017 yılının Osmangazi Belediyesi’nin çalışmaları açısından son derece verimli bir yıl olduğunu kaydetti. Başkan Dündar, 2018 yılında Osmangazi’ye ve Bursa’ya değer katacak çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Her yılsonunda yaptıkları Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı’nın kendileri için çok faydalı olduğunu dile getiren Dündar, “Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı’nda 2017 yılında yapılan faaliyetlerin sunumunun yanı sıra bir araya gelerek sohbet ortamında gerçekleştirdiğimiz toplantılar da çalışmalarımızı değerlendirme ve yol haritamızı belirleme noktasında bizlere katkı sağlıyor. Yönetimi gözden geçirdiğimiz bu toplantımızda yaptıklarımızın yanında yapamadıklarımızı da masaya yatırarak özeleştiri yapıyoruz. İş yoğunluğundan dolayı bazı eksikliklerin farkına varamıyoruz. Ancak bu toplantılar ile dışarıdan üçüncü bir göz gibi çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Başarılarımızın yanında eksiklerimizin farkına varıyor ve eksiklerin giderilmesi adına planlama yapıyoruz. Hem müdürlüklerimizin hem de tüm kurumuma katkı sağlamış oluyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.