Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSÖ toplantısı Bursa’da yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin üyesi olduğu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı’nın ulusal koordinatörler toplantısına Bursa ev sahipliği yapacak.18-20 Eylül 2017 tarihlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DSÖ toplantısı Bursa’da yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin üyesi olduğu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı’nın ulusal koordinatörler toplantısına Bursa ev sahipliği yapacak.

18-20 Eylül 2017 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da toplanan ve DSÖ yetkilileri ile ulusal ağ koordinatörlerinin ve belediyelerin politik temsilcilerinin katıldığı toplantıda gelecek yıl bu buluşmanın Bursa’da yapılmasına karar verildi. Bursa adına toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ile Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Avrupa ülkelerinden ulusal koordinatörler ile politik temsilcilerin katıldığı ve DSÖ’nün yapacağı çalışmalara yön veren bu önemli toplantıya ev sahipliği yapacağımızdan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Kent sağlığı ile ilgili konularda çalışmalar yapan ve küresel bir hareket olan sağlıklı şehirler projesi günümüzde Avrupa’da yüz, dünyada binin üzerinde şehrin ve belediyenin içinde bulunduğu bir yerel yönetimler ağı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.