Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOSAB Polikliniği temeli atıldı

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ne haftanın 7 günü 24 saat hizmet verecek tam teşekküllü poliklinik yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DOSAB Polikliniği temeli atıldı
  Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde uzun süredir ihtiyaç duyulan semt polikliniğinin temeli törenle atıldı. Törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Vali Münir Karaloğlu ile sanayiciler katıldı. 2 bin 5 yüz metrekarelik alana yapılacak tesiste yataklı tedavi hariç her türlü sağlık hizmeti verilecek. 7 gün 24 saat hizmet verecek olan polikliniğin aralık ayında açılması planlanıyor. Yerini Osmangazi Belediye'sinin tahsis ettiği tesisi DOSAB Müdürlüğü yaptıracak. Poliklinikle bölgenin sağlık meselesi büyük oranda azalacak.
  Bölgede en acil ihtiyacın 7 gün 24 saat hizmet edecek bir poliklinik olduğunu ifade eden Dündar, "Burada yapmış olduğumuz çalışmalarla yer meselesini çözerek arsa temin ettik ve kamulaştırmasını yaptık" diye konuştu.
  Karaloğlu ise, bu bin 10 yıl önce yapılsaydı devlet hastanesi denileceğine dikkat çekerek, "2 bin 5 yüz metrekare kapalı alanı var. Küçücük bir bina yapmıyoruz, kimse kusura bakmasın. Biz burada yataklı tedavi hizmetinin dışında her türlü sağlık hizmetini verebileceğimiz tesisin temelini atıyoruz. Vatandaşımız buraya geldiğinde uzman doktorunu bulacak, röntgenini çektirecek, laboratuarda tahlilini yaptırabilecek. Onun dışında ayakta alabileceği bütün sağlık hizmetlerini alabileceği ve acil müdahalelerinin yapılabileceği bir sağlık tesisinin temelini atıyoruz" dedi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.