Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deprem profesörü Bursa’ya geliyor

Türkiye’nin en önemli bilim adamları arasında yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesindeki çalışmaları incelemek ve vatandaşlarla buluşmak için Bursa’ya geliyor.“EmlakSayfasi.com.tr...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deprem profesörü Bursa’ya geliyor

Türkiye’nin en önemli bilim adamları arasında yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesindeki çalışmaları incelemek ve vatandaşlarla buluşmak için Bursa’ya geliyor.

“EmlakSayfasi.com.tr Buluşmaları” kapsamında Bursalılarla bir araya gelecek olan Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, son zamanlarda gerçekleşen depremler ve Bursa’nın içinde bulunduğu depremsellik durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunacak. Ayrıca Akpınar ve 1050 Konutlar’da birtakım incelemelerde bulunacak olan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan bölgede yaşayan vatandaşlara yönelik bir konferans verecek.

Son günlerde gerçekleşen depremler ve Bursa’nın deprem riskinin ele alınacağı konferansta vatandaşlara deprem bilincinin oluşturulması ve alınması gereken önlemler ile ilgili de bilgiler sunulacak.

24 Temmuz 2017 Pazartesi akşamı Akpınar Mahallesi’nde gerçekleşecek olan seminerin moderatörlüğünü ise Utku Çalışkan yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.