Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi Nöbetine Bursa Osmangazi Desteği

Osmangazi Belediyesi, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilmek istenen ve halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından Fomara Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara desteği sürüyor.İlk günden itibaren meydanı dolduran...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrasi Nöbetine Bursa Osmangazi Desteği
Osmangazi Belediyesi, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilmek istenen ve halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından Fomara Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara desteği sürüyor.

İlk günden itibaren meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte sabahın ilk ışıklarına nöbet tutan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her gece vatandaşlara elleriyle soğuk sandviç, meyve suyu, cantık, ayran, meyve, ve su dağıtarak destek oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inerek darbecilere karşı tek yürek olan Bursalılarla birlikte Fomara Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk günden itibaren su ve yiyecek yardımında bulunduklarını söyledi. Başkan Dündar, “Ayrıca akşamları da, meydanı dolduran binlerce demokrasi nöbetçisine gıda ve içecek desteği veriyoruz. Darbe kalkışmasının gerçekleştiği 15 Temmuz Cuma akşamından itibaren meydanı dolduran ve sabaha kadar terk etmeyen vatandaşlarımıza, gecenin ilerleyen saatlerinde başta su ve yiyecek olmak üzere meyve yardımında bulunuyoruz. Bu güne kadar akşamları demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarımıza 15 binin üzerinde cantık, ayran, soğuk sandviç, meyve suyu ve su dağıttık. Bazı geceler vatandaşlarımıza meyve ikram ettik. Siyasi görüşü ne olursa olsun, demokrasiye sahip çıkmak için meydanı dolduran bu cesur yürekli insanlarla sohbet etme, onları tanıma fırsatı bulduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ’evlerinize dönün’ çağrısı gelmeden bir yere ayrılmayı da düşünmüyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.