Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi bayrağı Türkiye’nin elinde

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, demokrasi havası estiren ülkelerin sınıfta kaldığını söyleyerek, “Önümüzde Venezuela gibi bir örnek var. Amerika’nın yapmak istediği darbeye karşı ilk ses çıkran biz olduk” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrasi bayrağı Türkiye’nin elinde

Özgür EKİNCİ

TBMM Çevre Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette gündemi değerlendiren Aydın, Türkiye’nin demokrasi abidesi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Demokrasi havası estiren ülkeler sınıfta kaldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve en son Venezuela’daki süreç bize, demokrasiyi savunanların aslında demokrasi karşıtı olduklarını gösterdi. Özellikle ABD’yi bu süreçte hem terör örgütlerini desteklediklerini hem de darbelerin arkasındaki güç olarak görüyoruz.

‘ŞER ODAKLARI HERŞEYİ DENİYOR’

Türkiye’de yıllar boyunca düşmanlık oluşturulmak istenildiğinin altını çizen Aydın, “1071’den beri Türkü, Kürdü, Lazı, Alevisi, Sünnisi bu topraklarda kardeşlik içerisinde yaşıyor. Çanakkale’ye gidin, tüm şehitlerimiz yan yana yatıyor. Bu şer odakları, ülkemizdeki istikrarı, birlik beraberliği bozmak için her şeyi denedi. 17-25 Aralık olayları, Gezi eylemleri, hain 15 Temmuz darbe girişimini yaptılar. Halkın vergileriyle alınan silahlarla, tanklarla, helikopterlerle halkın üstüne ateş açtılar. Fakat öyle bir Cumhurbaşkanımız, öyle bir halk irademiz var ki bu alçak girişimlerin hiç birine izin vermedi” ifadelerini kullandı.

‘16 SENEDİR İSTİKRARLIYIZ’

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin şahlanışı olduğunu söyleyen Aydın, “Halkımızın 16 senedir gösterdiği istikrar iradesi sayesinde, iç ve dış mihrakların saldırılarına karşı koyabildik. Halkımız her seçimde bizi bir önceki seçimden daha güçlü hale getirdi ve 24 Haziran’daki seçim ülkemiz için bir kırılma noktası oldu. Halkımızın da desteğiyle seçimden sonra daha da güçlü Türkiye ortaya çıktı ve hak ettiği güce yavaş yavaş kavuşuyor” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’nin ilerlemesinin daha da hızlandığına değinen Aydın, “Artık daha hızlı karar alıp ve uygulayan bir hükümetimiz oldu. Milletvekillerimiz halkın sıkıntısını, derdini gördüğünde gidip kanun teklifi verme imkanına sahip oldu ve Meclis ve Cumhurbaşkanı’nın birbirine entegre halde çalışır hale geldi. Önümüzdeki seçimlerde de milletimizin doğru kararı vereceğine inanıyorum. Zira bu seçim de çok önemli. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunlarını çözmeye çalıyoruz. Bize herkes istediği zaman rahat ulaşabiliyor. Özellikle bütün milletvekili arkadaşlarla bir uyum içindeyiz. Önümüzdeki süreçte de Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.