Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe gecesi Bursa'da sahnedeydi

Hadise, darbe girişiminin olduğu gece Bursa'da bir AVM'de konserdeydi. Konser sonrası Hande Yener için "Herkes evine ekmek götürüyor. Beni böyle polemiklere kimse sokamaz"dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe gecesi Bursa'da sahnedeydi
Hadise, Bursa'nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park'ta konser verdi. Hadise'nin konser verdiği sırada ise darbe girişimi vardı. Kız kardeşi Derya Açıkgöz'ün imzasını taşıyan kıyafetle sahneye çıkan şarkıcıya dört dansçı eşlik etti.

KONSER SONRASI SOHBET ETTİ

Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar özel dans şovlarıyla da büyük beğeni kazandı.Başarılı sanatçı Hadise, önceki gece Bursa Endülüs Park'ta konser verdi. Binlerce kişinin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla muhteşem bir konsere imza atan Hadise, konser sonrası gazetecilerle sohbet etti.

"HERKES EVİNE EKMEK GÖTÜRÜYOR"

Bodrum'da Sebastian Beach'in sahibi olan Hande Yener'in, Hadise'nin şarkılarını mekanında çalmasının sorulması üzerine Hadise, "Ne güzel. Hande Yener'in şarkıları da ablamın plajında çalıyor. Bence anormal bir şey yok. Herkes evine ekmek götürüyor, herkes çalışsın, parasını kazansın, başarılı olsun isterim. Şarkılarının çalınmasını istemediğim kimse yok. Beni böyle polemiklere kimse sokamaz" dedi.

SOSYAL MEDYADAN YAZDI

Daha sonra sosyal medya hesaplarından darbe girşimini lanetleyen Hadise, büyük takdir topladı.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.