Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ Yöresi Büyükşehir ile gülecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın can damarlarından olan Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerindeki şantiyeleri gezerek, bölgede hedeflenen çalışmalarla ilgili ön planlama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağ Yöresi Büyükşehir ile gülecek

Altepe, bütünşehir uygulamasıyla büyükşehire dahil olan dağ ilçelerindeki çalışmalarla ilgili ilk adımlarını attı. Bursa’nın daha huzurlu ve sağlıklı bir il olması için gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Başkan Altepe, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerinde şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ‘bütünşehir’ uygulamasına geçtikten sonra bütün ilçelerimizdeki şantiyeleri tarıyoruz. Bugün de bizim için çok önemli olan dağ yöresindeki Orhaneli, Büyükorhan, Keles şantiyelerindeki eksiklerin giderilmesi, modernize edilmesi, ekip ve ekipmanların tamamlanması ve güçlü bir şantiye haline gelmesi için gerekli tespitlerimizi yapıyoruz” dedi.

Dağ yöresindeki ilçelerin merkezlerinin yanı sıra bölgedeki köylerde yaşayan vatandaşlara da hizmetlerini ulaştıracaklarını anlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak dağ yöresine en güzel hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Büyükşehirin farkını dağ ilçelerimiz de en güzel şekilde yaşayacak. Hedefimiz, halkımızın yüzünü güldürmek ve bugüne kadar söylenip de yapılamayan hizmetlerin en güzel şekilde yapılmasını sağlamaktır. Gece gündüz demeden koşturuyoruz. Her şey hemşehrilerimizin mutluluğu için” diye konuştu.

Orhaneli, Büyükorhan ve Keles Belediye başkanları da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe için ‘dağ sevdalısı’ diyorduk bunu doğruladı. Artık daha rahatız, sahipsiz olmadığımızı ve daha güçlü olduğumuzu hissediyoruz. Kimse huzursuz değil. Başkanımız sorunları yerinde tespit ediyor, yapılan işler konusunda biz de kendisine bilgi veriyoruz. Dağ yöresinde hizmetler konusunda çok daha güzel günlerin olacağını biliyoruz” şeklinde konuştular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.