Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklardan muhteşem konser

Nilüfer Belediyesi’nin 2012 yılında hayata geçirdiği “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi meyvelerini veriyor. 5 yılda 3 bin çocuk çeşitli branşlarda eğitim alarak sanatla buluştu.Çocuklar çalışmalar sonucunda el ettikleri...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklardan muhteşem konser

Nilüfer Belediyesi’nin 2012 yılında hayata geçirdiği “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi meyvelerini veriyor. 5 yılda 3 bin çocuk çeşitli branşlarda eğitim alarak sanatla buluştu.

Çocuklar çalışmalar sonucunda el ettikleri başarıyı yıl sonu konserinde sergiledi. Konak Kültürevi’nde gerçekleşen konserde Görükle, Akçalar, Gölyazı ve Gökçe mahallelerinde yaşayan çocuklar performanslarıyla büyük takdir topladı. Ritim, gitar, bağlama çalan öğrencileri aileleri de mutlulukla izledi. Gölyazı Ünallar Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi büyük alkış alırken yine, aynı okulun öğretmenlerinden oluşan topluluğun seslendirdiği şarkılar da ilgi gördü.

Başkan Mustafa Bozbey, “Yıllar önce bu projeye önemli bir hedefle başladık. Maksadımız her öğrencinin bir enstrüman çalması, bir spor dalıyla uğraşmasıydı. Bugüne kadar binlerce çocuğumuz merkeze uzak olmasına rağmen sanatla buluştu. İşte bugün bu emeklerin karşılığını gördük. Geleceğimiz bu yavrulara emanet. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.