Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CLK Uludağ'dan müşteri memnuyeti hamlesi

CLK Uludağ Elektrik, müşteri işlem merkezlerinin (MİM) yanı sıra yetkili işlem merkezleri (YİM) ile müşterilerine daha hızlı ve yaygın bir ağla hizmet vermeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CLK Uludağ'dan müşteri memnuyeti hamlesi
CLK Uludağ Elektrik, müşteri memnuniyeti esaslı hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri işlem merkezleri (MİM) ile müşterilerine daha konforlu ortamlarda kaliteli hizmet sunan CLK Uludağ Elektrik, şimdi de yetkili işlem merkezleri (YİM) ile çıtayı daha da yükseltecek. CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, elektrik sektöründeki özelleştirme sonrası hızlı bir dönüşüm hamlesi başlattıklarını belirterek, CLK Uludağ Elektrik’i klasik bir elektrik şirketi olmaktan çıkarıp özel sektör ruhuna uygun, rekabetçi, tüketici dostu ve inovatif bir şirkete dönüştürdüklerini dile getirdi.

Müşteri memnuniyetini artıracak yeni iş modelleri geliştirdiklerini ifade eden Ali Erman Aytac, yetkili işlem merkezleri (YİM) ile hizmet kalitesini daha da artıracaklarını söyleyerek, “CLK Uludağ Elektrik olarak Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere 4 ilde 70’in üzerinde MİM ile sürdürdüğümüz faaliyet ağımızı YİM’lerle daha da genişleteceğiz. Altyapısı tamamlanan ve protokolleri imzalanan YİM’ler yıl sonuna kadar hizmet vermeye başlayacak. YİM hizmeti için Moka, Pratik İşlem ve Faturamatik Ödeme kuruluşlarıyla imzalarımızı attık. Bursa’da bir, dört ilde toplamda 37 yeni noktada YİM’ler müşterilerimizle buluşacak. Müşterilerimiz MİM’lerde yaptıkları abonelik başlatma, sonlandırma, fatura ödeme, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanabilme gibi hizmetleri bütün işlemleri YİM’lerde de yapabilecek, bunun yanı sıra elektrik dışındaki diğer kurum faturalarını da aynı merkezden ödeyebilecekler. Bu yeni noktalarla birlikte, 2017 yılı başı itibariyle işlem merkezi sayımız yüzde 50 artarak 100’ün üzerine çıkacak. Şu ana kadar olduğu gibi yeni işlem merkezlerinde de elektrik ile ilgili işlemler için hiçbir komisyon bedeli alınmayacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.