Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li kadınlar gönül köprüsü kurdu

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Örgütü kadınları, farklı mahallelerde bayanlara el sanatı ve farklı branşlar da eğitimler vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li kadınlar gönül köprüsü kurdu
Bilal KAYAALTI/BursaHaber Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Örgütü kadınları, farklı mahallelerde bayanlara el sanatı ve farklı branşlar da eğitimler vermeye başladı.

Sertifikalı öğretmenlerin eşliğinde bayanlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçesi kadınları,   bayanlara nakış, dikiş filografi dersleri vermeye başladılar. CHP Osmangazi eğitim sekreteri Işıl Türük, amaçlarının becerikli ev hanımlarına sahip çıkıp becerilerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak ve kadınlarıyla bir araya gelip, sorunlarına anında çözüm getirmek olduğunu söyledi. Türük, yaptıkları çalışmaları şu şekilde özetledi: “Bursa’da kadına el uzatıyoruz, 7 mahalle temsilciliğimizde görevli arkadaşlarımızla parti lokallerimiz de, sertifikalı öğretmen arkadaşlarımızla birlikte,  Çırpan mahallemizde unutulmaya yüz tutmuş, nakış, dikiş ve el sanatları dersleri veriyoruz. Mesela Dikkaldırım’daki temsilciliğimizde Filografi dersleri veriliyor. Diğer mahallelerimizde faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor. Amacımız, aile ekonomisini elinde tutan bayanların maddi farkındalıklarına dikkat çekmek. Gönül köprülerinin oluşmasına zemin hazırlamak” dedi. Türük ayrıca, mahallelerde yaptıkları ev ziyaretleriyle kaynaşma ortamı meydana getirip, maddi olarak sıkıntı yaşan ailelerin, elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödeyip, mutfak masraflarına da katkıda bulunduklarını belirtti.

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.